Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Foundry Quarter: Orașul Reading le urează bun venit sistemelor ALUMIL SUPREME

Aflat la 70 de kilometri în vestul Londrei, Reading este un oraș cu o populație de peste 300 de mii de oameni, care crește de la an la an. Reputația înfloritoare a orașului ca hub de afaceri a atras noi corporații și antreprenori. Ca rezultat, numărul locuințelor disponibile reprezintă o problemă ce necesită găsirea unor soluții.

Parcul comercial abandonat aflat vizavi de Weldale Street, din centrul orașului Reading și aflat la câțiva pași de gară, a primit aprobarea pentru reabilitarea vechilor facilități și reconstrucția care va cuprinde noul complex rezidențial din regiune. Viziunea principală a biroului de arhitectură AWW care a proiectat noul proiect a fost crearea unei noi comunități cu spații deschise și verzi extinse. Potrivit declarației arhitecților cu privire la Foundry Quarter, „parte integrată a proiectului sunt spațiile publice deschise, grădinile și curțile private, acestea permițând oamenilor să stea, să se relaxeze și să socializeze”. 

Principala caracteristică a clădirilor din vecinătate este caramida roșie distinctivă. Acest aspect este umrărit de noul design și iese în evidență în întreaga structură a complexului. Apartamentele, care vor fi disponibile în cursul anului 2021, atât pentru vânzare, cât și pentru închiriere, vor fi ideale pentru noul trend global „de lucru de acasă”, deoarece clădirile oferă zone moderne de relaxare și lounge. 

Contribuția ALUMIL în cadrul Foundry Quarter a fost esențială. Au fost utilizate două sisteme premium pentru echiparea clădirilor și asigurarea unor niveluri ridicate de performanță. Unul dintre cele două este sistemul batant SUPREME S77. Sistemul reprezintă sugestia companiei pentru o izolare termică avansată. S77 asigură eficiență energetică ridicată (certificare pentru case pasive), niveluri ridicate de securitate, izolare fonică excepțională și ușurință în utilizare. Toate aceste trăsături îl fac soluția ideală pentru reședințele contemporane dintr-o zonă urbană. Al doilea produs ALUMIL care a fost utilizat în proiect este sistemul de uși de acces izolat termic SUPREME SD77. În afară de securitatea consolidată, sistemul SD77 completează perfect profilele S77, deoarece oferă o izolare termică și fonică ridicată și oferă în același timp o uniformitate elegantă care îmbunătățește estetica proiectului. 

Foundry Quarter oferă orașului Reading o opțiune în ceea ce privește locuințele moderne. Tinerii oameni de afaceri, nomazii digitali și antreprenorii pot locui și lucra acolo, într-un mod armonios, sigur și vesel. Sistemele avansate și certificate ALUMIL încoronează rezultatul final, adăugând o performanță și estetică ce asigură condiții de viață mai bune.

Adaugati la favorite