Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Olimpic Resort: ALUMIL îsi pune amprenta în Limassol!

În partea sudică a Ciprului există un oraș care îmbină câteva elemente antitetice, dar care sunt integrate într-o armonie perfectă! Limassol, al doilea cel mai mare oraș al insulei, este faimos pentru stilul de viață cosmopolit și viața de noapte spectaculoasă și vie. În plus, are unul dintre cele mai mari porturi din sud-estul Mediteranei și a devenit o atracție turistică foarte apreciată atât de vizitatori, cât și de antreprenori. 

Aflat la numai câțiva metri de mare, lângă golful Akrotiri, o construcție de 33 de etaje atrage atenția: Olimpic Resort, un turn rezidențial ce satisface standardele internaționale, iar în momentul de față se află într-un stadiu avansat de implementare. Olympic Resort face parte din Reședințele Ritz- Carlton, unul dintre cele mai cunoscute branduri rezidențiale din lume. Zgârie-norii impresionanți aflați la linia orizontului orașului, au fost proiectați în detaliu, astfel încât să transmită dinamism și încredere. Birourile arhitecturale Nirrit Brener Architects și Spyrou Architects au pus accentul pe elementele de confort, acest lucru fiind evident în toate aspectele clădirii. De la tavanele înalte, terasele încăpătoare, spa-ul luxuriant și lobby-ul cu estetică unică, până la atent îngrijita zonă verde, piscinele și terenurile ce înconjoară Olympic Resort, totul contribuie la o experiență  de trai  superioară. Turnul oferă 182 de reședințe luxoase cu unul, două sau trei dormitoare. Vastele balcoane ale apartamentelor sporesc sentimentul apropierii de Marea Mediterană. 

Participarea ALUMIL în acest proiect unic joacă un rol cheie pentru toată construcția. În primul rând, merită menționat SMARTIA M7, un sistem de perete cortină cu eficiență energetică ridicată ce oferă robustețe statică, siguranță și durabilitate împotriva condițiilor meteorologice vitrege. Privitor la ramele ferestrelor și ușile de balcon, două sisteme ALUMIL de calitate superioară echipează Olimpic Resort: sistemele batant SUPREME S77 și liftant- glisant SUPREME S700. Primul dintre ele (S77) este un sistem avansat izolat termic, caracterizat prin performanțele energetice ridicate ce satisfac standardele pentru case pasive. În plus, S77 oferă un design modern și ușurință de acces. Cel de-al doilea (S700), reprezintă sistemul de ultimă generație ALUMIL ce poate acoperi ferestre cu anvergură vastă. S700 se aliniază trendului contemporan de arhitectură “transparentă” (vizibilitate redusă a aluminiului), deziderat ce îl face ideal pentru construcții cu o abordare estetică minimalistă, oferind un stil de neegalat și eficientizând iluminarea naturală. În final, sistemul de balustrade din sticlă SMARTIA M8200 întregește construcția în cel mai bun mod. M8200 oferă ușurință de instalare și durabilitatea așteptată, totodată contribuind la modernizarea estetică și la o priveliște neobstrucționată. 

Olympic Resort va fi unul dintre proiectele de top din Cipru și un punct de reper al construcțiilor rezidențiale din estul Mediteranei. Gama vastă de sisteme ALUMIL utilizate în acest proiect subliniază larga varietate de produse incluse în portofoliul companiei. În plus, avansatul department de Proiecte Internaționale al companiei plasează ALUMIL în prima linie de noi descoperiri din sectorul global de construcții.
Adaugati la favorite