Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Diamantele Economiei Grecești: ALUMIL printre companiile de top ale țării

Sloganul ALUMIL „Construim excelența în fiecare zi” este bine cunoscut și respectat în industria sa. Recent, preocuparea pentru excelență a fost recunoscută de o instituție consacrată numită „Diamonds of Greek Economy”, iar compania a fost invitată la forumul anual privind inovația și creșterea corporativă.

Evenimentul organizat în fiecare an are ca scop evidențierea celor mai admirate, puternice și active organizații din Grecia. Companiile premiate sunt evaluate prin prisma creșterii economice, a investițiilor și profitabilității, a politicii urmate privind departamentul de resurse umane și activitățile de responsabilitate socială. 

ALUMIL, în ciuda uriașei provocări globale cauzate de pandemia de coronavirus, a avut un an impresionant, cu foarte multe puncte maxime și momente încununate de succes. Unul dintre cele mai importante momente ale anului 2020 a fost incheierea ArXellence 2, competiția arhitecturală internațională care a fost inspirată, organizată și supravegheată de ALUMIL. În cadrul competiției au fost trimise 173 de proiecte finale, fiind oferite 6 premii și 4 mențiuni onorabile celor mai bune propuneri arhitecturale. Un alt moment foarte important din ultimul an a fost lansarea primei școli private privind domeniul aluminiului din Grecia. ALUMIL, ca leader în industria aluminiului, continuă să ridice nivelul calității și inovației. În acest scop, ALUMIL Academy, o școală dedicată industriei de aluminiu, a fost creată. Academia educă tinerii ce vor sa activeze în domeniu și oferă, de asemenea, instruire personalizată exitinsei rețele de parteneri ai companiei. 

Adițional inițiativelor de succes prezentate mai sus, 2020 a fost un an în care s-au construit proiecte impresionante, în care ALUMIL a participat prin intermediul avansatelor sale sisteme arhitecturale din aluminiu. De la premiata Vancouver House și a ambițiosului proiect de revitalizare a Belgrade Waterfront pana la spectaculosul complex Da Vinci din Tel-Aviv și a magnificului Orbi Towers din Batumi, sistemele ALUMIL “au călătorit” peste tot în lume și au oferit performanțe ridicate și o estetică inegalabilă unora dintre cele mai reprezentative construcții. Nu în ultimul rând, compania a fost numită ca fiind “Cea mai sustenabilă companie din Grecia în 2020”. Această distincție vine ca o formă de respect privind consecvența ALUMIL privind practicile corporative sustenabile și a principiilor economiei circulare aplicate la nivel de organizație. Merită menționat faptul că ALUMIL este singurul producător de sisteme arhitecturale de aluminiu care a primit această distincție.

Recunoașterea și includerea ALUMIL în forumul “Diamantele Economiei Grecești 2021” reiterează ambiția de a depăși toate obstacolele, unde cerul este limita, iar calitatea produselor, puternica prezență internațională și cultura corporativă sustenabilă își spun cuvântul.
Adaugati la favorite