Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SMARTIA M9660 PHOS: Noul sistem ALUMIL pentru ferestre cu profil minimalist excepțional

SMARTIA M9660 este unui dintre cele mai de succes sisteme batante ALUMIL, cu o multitudine de clienți ce l-au ales pentru variate proiecte de pe tot mapamondul. Recent, o nouă versiune actualizată a fost adăugată sistemului M9660, sistemul SMARTIA M9660 PHOS.  Această adiție deschide un nou capitol în lunga istorie a acestui sistem. 

Filosofia “PHOS” este sistemul reprezentativ ALUMIL în ceea ce privește design-ul. Includerea lui M9960 în această listă a sistemelor de top, îi accentuează și mai mult capacitățile deja înalte. O modificare semnificativă a M9660 este îmbogățirea acestuia cu tipologii de cercevele ascunse, lucru ce accentuează identitatea sa stilistică. De asemenea, aluminiul vizibil a fost redus la 70.5mm de la 82mm, aliniindu-se cu cerințele arhitecturale contemporane pentru design minimalist. 

Totodată, merită menționat faptul că M9660 PHOS este ideal pentru un rezultat unitar și holistic, în cazul proiectelor ce necesită atât tipologiile standard (M9660), cât și minimaliste (M9660 PHOS). SMARTIA M9660 PHOS este disponibil pentru două versiuni izolate termic- Standard și Hi- oferind flexibilitate în ceea ce privește eficiența energetică și performanța totală. Sistemul a fost certificat de renumitul institut la nivel internațional “ift Rosenheim” cu permeabilitatea aerului la Clasa 4, etanșeitatea apei la Clasa 7A (300 Pa) și rezistență la încărcătura vântului la nivel C3/B3.

SMARTIA M9660 PHOS este o soluție modernă pentru proiecte cu nevoi diverse. Este un sistem excelent din punct de vedere calitate-preț, ce îmbină design-ul impresionant de calitate ridicată aflat în concordanță cu trendurile arhitecturale și, cel mai notabil, un preț foarte eficient comparativ cu competiția, făcând planificarea fiecărui proiect o sarcină ușoară!

Adaugati la favorite