Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

AlumilCal Tips n’ Tricks: Extindem orizonturile partenerilor noștri

 

 

În ALUMIL, „Construim excelența în fiecare zi”, iar acesta nu este doar un slogan. Această idee a fost propagată în absolut toate aspectele în cadrul ALUMIL Group și constituie unul dintre pilonii principali din cultura noastră corporativă. În această direcție, facem eforturi constante pentru a eleva abilitățile partenerilor noștri, oferindu-le toate informațiile utile pentru îmbunătăți calitatea proiectelor acestora. Pentru a atinge acest obiectiv, am creat o serie de seminarii online bazate pe diferite subiecte. Recent, am lansat noua serie de seminarii intitulată «AlumilCal Tips n’ Tricks»!

 

Ce reprezintă “AlumilCal Tips n’ Tricks”?

Este o serie de șapte webinarii, iar topicul lor este sistemul avansat de software AlumilCal, care este special proiectat pentru procesarea, producerea și analiza costurilor profilurilor. Acest webinar creat dintr-o serie de 7 părți a fost pus la punct pentru executanții ALUMIL care vor să aprofundeze informațiile privind soft-ul, profitând de marea varietate de caracteristici.

 

Care sunt tematicile celor șapte webinarii?

Cele șapte webinarii sunt proiectate de profesioniștii din cadrul ALUMIL Academy cu scopul- ca în numai 20 de minute- să ofere toate informațiile utile participanților, într-o manieră simplă și ușor de înțeles. Fiecare webinar acoperă un subiect diferit, astfel încât, la sfârșitul seriei, persoanele participante să aibă o idee clară asupra soft-ului și a utilizării sale corecte.

Secțiunile sunt:

 

  • Primul Webinar- Construire rapidă și ușoară a ferestrelor
  • Al doilea Webinar- Construire rapidă și ușoară a ușilor
  • Al treilea Webinar- Construire a sistemului ALUMIL SUPREME S700 (colțar, șină unică, plasă de insecte)
  • Al patrulea Webinar- Construire rapidă și ușoară a pereților cortină
  • Al cincilea Webinar- Rapoartele dumneavoastră din AlumilCal
  • Al șaselea Webinar- Estimarea proiectului cu AlumilCal, Partea 1
  • Al șaptelea Webinar- Estimarea proiectului cu AlumilCal, Partea 2

 

Training constant- Construcții de top

Seria celor 7 seminarii online despre software-ul AlumilCal și gama variată de opțiuni disponibile în cadrul acestuita fac parte din filosofia generală ALUMIL de perfecționare a partenerilor săi, ajutându-i să creeze proiecte ce ies în evidență prin calitatea de top și funcționalitatea lină. Webinariile constant actualizate marca ALUMIL Academy, subliniază obiectivul de a extinde cunoștințele tehnice ale executanților noștri. Prin ajutorarea acestora în a realiza construcții excepționale, asigurăm consumatorul final de primirea unui produs neviciat ce îi va satisface toate dorințele și cerințele.

 

 

Adaugati la favorite