Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SMARTIA M35: Noul sistem minimalist de perete cortină cu performanță excepțională!

Tendințele arhitecturale moderne promovează liniile minimaliste, simplitatea, iluminatul natural în interior și nivelurile ridicate de performanță ce sporesc sustenabilitatea. SMARTIA M35 este un sistem de perete cortină contemporan ce îmbină toate cele de mai sus, oferind opțiuni extensive pentru diferite tipuri de proiecte. Superioritatea sistemului M35 se regăsește în flexibilitatea sa și în excepționalul design minimalist. Practic este un sistem ce afișează doar o grosime de 35mm din lațimea fațadei din aluminiu.

Această caracteristică face ca sistemul să reprezinte o soluție excepțională pentru proiecte precum lobby-uri de hoteluri, fațade pentru muzeuri, spații de expoziții, vitrine de magazine și clădiri ce necesită o fațadă transparentă în general. Pe lângă design, M35 iese în evidență și prin performanța sa. Nivelurile de izolație termică sunt foarte ridicate, safisfăcând complet nevoile tuturor proiectelor. Similar, performanțele privind permeabilitatea și etanșeitatea sunt excelente, asigurând un mediu sigur, indiferent de condițiile meteorologice.

În final, un sistem de perete cortină este necesar pentru a incorpora excepționalele performanțe statice. În această direcție, M35 demonstrează că design-ul său minimalist poate fi îmbinat perfect cu robustețea si durabilitatea statică, fiind o opțiune excelentă pentru clădirile ce necesită atât eleganță, cât și rezistență. În zilele noastre, construcțiile ambițioase arhitectural au ridicat ștacheta pentru orice proiect nou. Același lucru este valabil și pentru performanța energetică ridicată. SMARTIA M35 este proiectat să satisfacă aceste cerințe și să sporească nu doar estetica clădirilor, cât și izolarea termică, robustețea statică și permeabilitatea aerului și etanșeitatea apei. Acest sistem de calitate superioară oferit de ALUMIL pare să îndeplinească toate criteriile!


Adaugati la favorite