Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Showroom-urile ALUMIL: O experiență de top pentru fiecare vizitator

În ALUMIL înțelegem perfect importanța ajutorării clienților noștri privind testarea și utilizarea produselor pe care le dezvoltăm, înainte de a lua decizia finală privind achiziționarea. Așadar, am creat spații de expoziție ce oferă experiențe unice fiecărui vizitator. 

Rețeaua noastră

Puternica prezență internațională a rețelei ALUMIL a declanșat nevoia de a crea spații fizice în care clienții nostri să vadă sistemele pe care le oferim și să afle mai multe detalii de la reprezentanții companiei. Personalul nostru specializat din showroom-urile locale are vaste cunoștințe privind nu doar produsele noastre, dar și elementele speciale, reprezentative fiecărei piețe, oferind servicii personalizate de calitate ridicată.

Experiența

Experiența începe în momentul în care vizitatorii ajung în showroom în urma programării. Acolo, unul dintre consultanții nostri îl/o întâmpină. După discuția inițială privind motivul vizitei și cerințele locuinței sau spațiului profesional ale vizitatorului, urmând explorearea expoziției. În interiorul showroom-ului, clientul are ocazia să testeze diferitele mostre din produsele noastre în dimensiuni reale, să le atingă sau să le testeze funcționalitatea, în timp ce consultanții specializați ALUMIL rămân la dispoziția lui/ei pentru a răspunde la toate întrebările ce pot apărea. Pe parcursul turului, vizitatorul poate compara produsele și identifica, cu ajutorul consultanților, sistemul care se pliază cel mai bine proiectului de gestionat.

Tururile virtuale

Tururile virtuale utilizate începând cu anul trecut, venite ca răspuns la pandemia de coronavirus ce a schimbat statusul quo, au demonstrat clar potența utilizării tehnologiei de către companii pentru a intra în contact cu clienții lor, chiar și în caz de situații dificile. În ALUMIl, am urmat această direcție din timp, oferind tururi virtuale ale showroom-urilor încă de la începutul pandemiei. Prin organizarea avansatelor vizite virtuale din Atena și Salonic, Grecia, vizitatorii website-ului nostru pot naviga printre produsele pe care le oferim, ca și cum ar fi făcut-o de la fața locului. Acest model diferit de tur le oferă vizitatorilor un prim contact cu sistemele noastre, fără a fi nevoiți să-și părăsească locuința. Chiar dacă cineva programează o vizită fizică a facilităților noastre, un tur virtual poate oferi o perspectivă incipientă asupra aspectelor ce pot fi explorate în cadrul vizitei fizice. În sfârșit, tururile virtuale sunt foarte utile pentru oamenii aflați în regiunile în care ALUMIL nu a creat un astfel de showroom încă. Cu toate acestea, fiecare client, indiferent unde locuiește, poate accesa experiența showroom-urilor și învăța mai multe despre produsele noastre. 

 

Showroom-urile ALUMIL sunt proiectate pentru dumneavoastră

Spațiile de expoziție ALUMIL sunt proiectate pentru a reliefa toate elementele ce fac specială compania noastră: calitate superioară, servicii excelente, cercetarea nevoilor clientului și, desigur, pasiunea pentru ce facem. Prin perfecționarea constantă a showroom-urilor și a opțiunilor pe care acestea le oferă, reușim să îmbogățim experiența clienților nostri, țintind spre a lăsa vizitatorilor cea mai buna impresie, plină de răspunsuri informative privind nevoile spațiilor acestora.

Adaugati la favorite