Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Descoperiți noile sisteme excepționale de împrejmuiri și garduri ALUMIL


Prin prisma poziției de lider în industria sistemelor arhitecturale din aluminiu, ALUMIL, este constant în dezvoltarea unor noi soluții pentru a-și îmbogăți gama de produse și pentru a satisface toate nevoile și solicitările clienților săi. 

Urmând această abordare a îmbunătățirii continue a produselor, compania a făcut investiții semnificative în noua linie de produse denumite generic OUTDOORS. Zona exterioară a spațiilor rezidențiale sau profesionale reprezintă un domeniu important și trebuie să urmeze niște standarde înalte, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a oamenilor. Asumându-ne acest deziderat, compania noastră a dezvoltat 3 noi sisteme avansate de garduri, care oferă o gamă foarte variată de soluții remarcabile din punct de vedere al design-ului și al performanțelor. 

Sistemele de garduri și împrejmuiri SMARTIA FC10, SMARTIA FC60 și SMARTIA FC80 au fost concepute pentru a satisface cele mai exigente specificații, oferind o gamă extrem de variată de soluții constructive. În special, SMARTIA FC10  este un sistem de împrejmuire echipat cu lamele de aluminiu și/sau Woodalux, poziționate pe verticală, fără a fi necesară crearea unui cadru perimetral, creând astfel un aspect estetic complet minimalist. SMARTIA FC60 este un sistem de garduri/împrejmuiri din aluminiu, având lamele din aluminiu și/sau Woodalux care sunt atașate montanților, în principal la exteriorul acestora. În cele din urmă, SMARTIA FC80 este un sistem avansat care permite realizarea de tipologii variate și complexe, oferind soluții diverse ce pot deveni instrumente valoroase pentru fiecare arhitect, în cadrul oricărui proiect. Principalele sale caracteristici sunt instalarea lamelelor între montanți și plaja largă de diferite elemente decorative.

Cele 3 sisteme de garduri si împrejmuiri dezvoltate de ALUMIL se remarcă prin robustețe, variatate însemnata de soluții tehnice și nivelul lor ridicat de personalizare care oferă întotdeauna un rezultat unic și perfect adaptabil celor mai exigente cerințe. Mixul dintre calitatea excepțională si posibilitatea personalizarii în conformitate cu cerințele fiecărui proiect, reprezintă o valoare intrinsecă pentru produsele dezvoltate de compania noastră. 


Adaugati la favorite