Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

arxcellence-view

Arxellence 2|Ceremonia online de Premiere

Ceremonia online de Premiere va avea loc pe 23 Februarie 2021. Ceremonia de premiere este un element cheie pentru succesul general al competiției „Arxellence 2”, deoarece oferă publicului posibilitatea de a întâlni echipele din spatele unor astfel de proiecte interesante, în pentru a le înțelege viziunea. Anul acesta, din cauza restricțiilor COVID-19, ceremonia de decernare a premiilor „ArXellence 2” va avea loc online.

Compania noastră a decis să utilizeze acest format online ca vehicul pentru arhitecții premiați pentru a-și prezenta lucrările. Astfel, cele 10 echipe care s-au remarcat vor avea șansa să vorbească despre proiectele lor și să analizeze provocările cu care s-au confruntat de-a lungul acestui proces creativ. De asemenea, membrii juriului vor face un comentariu pentru fiecare propunere, rezumând spiritul din spatele deciziei de atribuire a propunerilor corespunzătoare.

ALUMIL, fiind recunoscător tuturor participanților pentru eforturile și ideile remarcabile depuse, intenționează să organizeze o expoziție, precum și o publicație pentru toate propunerile în vara viitoare.

Vă puteți înscrie aici pentru a vă alătura evenimentului.

Puteți descărca programul complet de mai jos.

Adaugati la favorite