Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Viitor durabil cu uși și ferestre ALUMIL: Inovație și Sustenabilitate

În societatea de astăzi, evoluția către sustenabilitate și grija față de mediu au devenit piloni esențiali în dezvoltarea durabilă. În acest context, ALUMIL își asumă o responsabilitate semnificativă, inovând în mod constant pentru a crea soluții arhitecturale durabile, aliniate nevoilor actuale ale proprietarilor de reședințe moderne.

ALUMIL nu doar îmbrățișează valorile sustenabilității, dar le și integrează în mod coerent în produsele sale. Prin dezvoltarea unor sisteme arhitecturale cu 60% aluminiu reciclat, ALUMIL a deschis calea către o "evoluție verde" ce redefinește standardele industriei.

ALUMIL dezvoltă sisteme arhitecturale care ating performanțe superioare în materie de eficiență energetică

Performanța excepțională de izolare termică a sistemelor este o caracteristică cheie ce susține misiunea ALUMIL. Într-o societate preocupată tot mai mult de eficiența energetică, aceste sisteme de usi si ferestre sunt proiectate să ofere nu doar design premium și funcționalitate superioară, ci și o barieră eficientă împotriva fluctuațiilor termice. 

Aceasta nu doar contribuie la confortul locuințelor, ci și reduce necesitatea utilizării energiei pentru încălzire sau răcire.

De asemenea, sistemele ALUMIL sunt proiectate pentru a garanta proprietarilor de locuințe economii substanțiale de energie. Costurile lunare de încălzire și răcire pot fi reduse cu până la 50%, oferind nu doar beneficii financiare, ci și o contribuție tangibilă în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Sistemele arhitecturale dezvoltate de ALUMIL respectă cele mai riguroase standarde de eficiență energetică, cele mai multe dintre soluții fiind certificate de Institutul pentru Case Pasive.

Aceste acreditări reprezintă o validare a excelenței în domeniul cercetării și dezvoltării, demonstrând că sistemele ALUMIL abordează cu succes cerințele actuale referitoare la izolația termică și eficiența energetică.

Îndeplinind standardele viitorului: Sistemele ALUMIL răspund cu succes cerințelor reședințelor moderne

Într-o eră a inovației și a schimbărilor rapide, cerințele pentru reședințele moderne sunt într-o continuă transformare. Cu toate acestea, sistemele de usi si ferestre ALUMIL reușesc să răspundă cu succes acestor cerințe și să depășească așteptările pentru viitor.

Cu un amestec atent de tehnologie avansată și design inovator, sistemele ALUMIL aduc o soluție semnificativă pentru nevoile reședințelor moderne. Fie că este vorba de eficiența energetică sau de aspectul estetic, ALUMIL integrează aceste elemente într-o combinație fluidă și funcțională.

Sistemele se adaptează cu ușurință cerințelor arhitecturale minimaliste, care pun accentul pe transparență și lumină naturală. Designul lor elegant și profilele subțiri permit crearea unor spații vitrate generoase, care nu doar estompează granița dintre interior și exterior, dar și amplifică frumusețea naturală a peisajului din jur.

Prin gama variată de opțiuni, sistemele de usi si ferestre ALUMIL răspund cu succes cerințelor individualizate ale fiecărui proiect rezidențial sau comercial. Fie că vorbim de sisteme batante, sisteme glisante, ferestre pivotante sau alte soluții inovatoare, ALUMIL reușește să ofere un echilibru perfect între funcționalitate, estetică și tehnologie avansată.

Evoluție verde - Sisteme de usi si ferestre cu 60% aluminiu reciclat!

ALUMIL este una dintre puținele companii globale care a obținut certificarea "OK Recycled" din partea TÜV AUSTRIA. Această firmă specializată în certificarea sistemelor de management și certificarea produselor, recunoaște pe deplin dedicarea profundă a companiei ALUMIL față de sustenabilitate și inovație. 

Cu o viziune puternică asupra responsabilității față de un viitor sustenabil, ALUMIL a inovat producția prin introducerea bilelor cu 60% aluminiu reciclat, în toate profilele sistemelor lor arhitecturale.

Certificarea "OK Recycled" nu doar confirmă, ci și apreciază eforturile companiei ALUMIL în direcția sustenabilității. În plus, poate fi privită ca o dovadă concretă a faptului că angajamentul ALUMIL pentru un viitor sustenabil se traduce în fapte reale, depășind sfera promisiunilor.

ALUMIL se angajează să facă o diferență semnificativă în industria construcțiilor prin furnizarea de sisteme inovatoare de usi si ferestre din aluminiu, care nu doar îndeplinesc standardele de excelență, dar și modelează un viitor mai ecologic.

Fiecare sistem arhitectural ALUMIL este conceput cu grijă pentru a minimiza impactul asupra mediului. Fiecare componentă, fiecare material ales este supus unei analize atente pentru a asigura că procesul de producție a sistemelor generează o amprentă ecologică minimă.


Concluzii

Sustenabilitatea pentru ALUMIL nu reprezintă doar o declarație de intenție, ci este fundamentul esențial al identității corporative. Integrată organic în ADN-ul companiei, această angajare față de mediu se reflectă într-un mod tangibil prin certificări și premii de renume.

Prin dezvoltarea de ferestre si usi de aluminiu inovatoare și durabile, ALUMIL nu doar anticipează cerințele viitorului, ci și contribuie activ la crearea unui mediu construit mai responsabil și mai prietenos cu planeta. 

Cu viziunea orientată către excelență, continuăm să redefinim standardele industriei, inspirând și ghidând către un viitor mai sustenabil.

Adaugati la favorite