Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Manufacturing Awards: Excelenta premiata cu doua trofee de aur pentru ALUMIL

Ceremonia de premiere a concursului „Manufacturing Excellence Awards 2019” a avut loc pe 14 octombrie 2019 la sala de conferinte Grand Hyatt, din Atena. Scopul competitiei a fost recunoasterea si recompensarea celor mai dinamice companii industriale  elene. La ceremonia de premiere au participat sute de directori, reprezentanti ai ministerelor, organizatiilor, agentiilor si asociatiilor de afaceri.

 

ALUMIL a fost recunoscuta printre cele mai inovatoare si dinamice industrii din Grecia, fiind printre cele trei companii si singura industrie de extrudare a aluminiului care a castigat doua premii de aur. ALUMIL a primit premiile Gold in categoria „Investiții si strategie - activitati de fabricatie globala” si in categoria  „Inovatie si noi tehnologii - Cercetare si Dezvoltare”. Premiile au fost primite de Directorul departamenului de Productie al Grupului si, respectiv, de Directorul departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Grupului.

 

Eforturile intense ale ALUMIL de-a lungul anilor de a crea produse inovatoare,  inegalabile, impreuna cu o retea extinsa de vanzari la nivel international si unitati de productie avansate in diferite tari, au dus la rezultate impresionante, confirmate prin portofoliul extins de produse al companiei, fara indoiala. unul dintre cele mai bogate din sector, precum si prezenta sa internationala in peste 60 de tari cu 25 de filiale pe toate continentele. Aceasta expertiza internationala ofera clientilor nostri un salt puternic si multiple avantaje competitive.

 

Vom continua sa ne indeplinim misiunea principala cu aceeasi vigoare: imbunatatirea standardelor de viata prin optimizarea performantei cladirilor cu produse de inalta calitate, tehnologie de ultima ora si o estetica deosebita.

Adaugati la favorite