Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

SMARTIA M7: Performante excelente, certificate de IFT, pentru ochiurile mobile incorporate in peretele cortina

SMARTIA M7 reprezinta o excelenta solutie pentru realizarea peretilor cortina reusind sa combine performante deosebite cu o estetica superioara. Sistemul permite o flexibilitate remarcabila a design-ului, incorporand solutii pentru realizarea unei game variate de tipologii, inclusiv suprafete cu aspect structural, care au capacitatea de a rezolva eficient orice cerinta, de la cea mai simpla la cea mai complexa, ale arhitecturii moderne.

Destul de des, un sistem de perete cortina trebuie sa incorporeze ochiuri mobile, astfel incat sa permita ventilarea naturala si racirea interiorului. Solutiile avansate SMARTIA M7, integrand ochiuri mobile cu deschidere vectrala sau deschidere roto-basculanta au fost certificate la IFT demonstrand performante foarte ridicate in ceea ce priveste permeabilitatea la aer, etanșeitatea la apa și rezistenta la incarcarile din vant.

Ochi mobil cu deschidere vectrala
Permeabilitatea la aer: clasa 4
Etanseitate la apa: clasa E1200
Rezistenta la incarcaturile din vant: clasa C5 / B5


 
 

Ochi mobil cu deschidere oscilo-batanta 
Permeabilitatea la aer: clasa 4
Etanseitate la apa: clasa E750
Rezistenta la incarcaturile din vant: clasa C5 / B5  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Prioritatea esentiala ALUMIL este sa raspundem constant nevoilor partenerilor nostri oferind produse care combina perfect performante superioare cu o estetica remarcabila.Adaugati la favorite