Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Sisteme inovative ALUMIL pentru proiectul ”80 ADAM STREET” din Brooklyn

Noul si impresionantul complex rezidential multietajat cu o suprafata totala de 17300 m2, ”80 Adams Street”, localizat in centrul orasului Brooklyn, in imediata vecinatate a celebrului pod Brooklyn, va fi inaugurat in curand. Deosebita fatada “polimorfica” a complexului – creata de Biroul Arhitectural ”ODA New York”, defineste cladirea, asigurandu-i aspectul cel mai modern din zona.

Complexul va incorpora 10 etaje, 165 de apartamente si o suprafata construita de 17.300 m2. Impreuna cu multitudinea de facilitati oferite (piscina, sala de sport, parcare de biciclete, parcare privata de masini, etc), imobilul va deschide o vedere unica spre ”East River” si podul Manhattan.

ALUMIL echipeaza aceasta cladire deosebita cu 1.200 module structurale personalizate, cu o vitrare deosebit de generoasa de cel putin 5 m2 per panou. Modulele vitrate au trecut cu brio testele riguroase de performanta impuse de legislatia americana in ceea ce priveste etanseitatea la apa, permeabilitatea la aer, dar si cele de rezistenta statica si dinamica la incarcarile din vant, dovedind, inca o data, superioritatea sistemelor arhitecturale de aluminiu ALUMIL.

In ultimii ani, operatiunile ALUMIL pe piata din SUA au cunoscut o dinamica excelenta, mai ales dupa finalizarea cu succes al impresionantului sediu Google din New York, acest proiect constituindu-se in promotorul prezentei ALUMIL pe piața nord-americana.
 
Adaugati la favorite