Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Pergolele bioclimatice: Echipament ultra-modern pentru momente unice de relaxare

Noile pergole bioclimatice SMARTIA PG160P Santorini si SMARTIA PG120P Mykonos dezvoltate de ALUMIL reprezinta o solutie excelenta pentru resedinte private, hoteluri, restaurante si alte spatii amenajate in aer liber. Fiind prevazute cu lamele rotative ajustabile, care asigura o umbrire eficienta pe intreaga durata zilei, pergolele bioclimatice asigura capacitatea de personalizare completa in concordanta cu nevoile si dorintele dumneavoastra.

Aceste sisteme pot incorpora echipamente aditionale inovatoare,  astfel modernizand si imbunatatind drastic conditiile de viata din spatiile exterioare amenajate.


Sisteme de umbrire de tip ZIP-screen
Prin incorporarea sistemelor de tip rulouri ZIP, actionate electric si comandate printr-o simpla atingere a butonului telecomenzii (aceeasi telecomanda care este folosita si pentru rotirea lamelelor), se obtine o umbrire verticala eficienta in conditiile montajului complet ascuns a actionarilor electrice

Obloane glisante cu rulare pe calea superioara
Pentru o umbrire verticala suplimentara, se poate opta pentru incorporarea sistemelor de obloanele din aluminiu cu glisare pe sina superioara. Lamelele si profilele de cercevea pot fi finisate in nuante diferite, obtinandu-se astfel un efect estetic unic.

Sistem glisant din sticlă
Integrarea sistemului modern de usi din sticla glisante va proteja de vanturi puternice si va oferi beneficiarului posibilitatea de a se relaxa in aer liber, indifferent de situatiile meteorologice. Profilele ultra-subtiri din aluminiu garanteaza o estetica minimala aerisita, in timp ce permite deschide ample. Mai mult, etanseitatea sporita la apa poate fi asigurata de profilele de aluminiu izolatoare optionale.

Iluminare LED
Se pot realiza momente de relaxare chiar si pe timpul nopții, datorita integrarii lampilor cu LED-uri, ce pot fi instalate fie pe rame, fie pe traverse. Pentru o iluminare "atmosferica" este posibila instalarea benzilor LED ascunse. In plus, este posibil reglarea intensitatii luminilor printr-un dimmer, pentru ca fiecare moment impune o iluminarea adecvata! LED-urile sunt controlate prin aceeasi telecomanda care este utilizata pentru reglarea lamele si a rulourilor ZIP.


In afara de avantajele incomparabile pe care le dobandesc oamenii prin utilizarea pergolelor bioclimatice, este la fel de importanta a sti si despre ușurinta instalarii in orice spatiu, deoarece aceste sisteme au fost proiectate avand in vedere usurinta si logica in instalare.


Aflați totul despre pergolele bioclimatice ALUMIL aici
 
 
 
Adaugati la favorite