Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate
SMARTIA M630 PHOS - BN

SMARTIA M630 PHOS

ALUMIL lanseaza sistemul glisant minimalist SMARTIA S630 PHOS, ce incorporeaza avantaje multiple si caracteristici unice care il diferentiaza considerabil fata de concurenta.

SMARTIA M630 PHOS ofera o prezenta minimalista in locuintele contemporane, combinand designul minimalist cu performante termice ridicate. Urmarind filozofia “mai putin este mai mult”(Less is more), toate profilele din aluminiu pot fi “ascunse” in pereti, oferind un confort total, functionalitate de top si siguranta sporita. 

Design Minimalist
Confort elegant si plin de lumina naturala al spatiilor de interior, datorita designului minimalist si posibilitatii integrarii suprafetelor vitrate largi. Vizibilitatea sporita asigurata de montajul “ascuns” al profilelor de toc si  realizarea profilului de imbinare cu o suprafata vizibila de numai 44 mm, genereaza sentimentul apropierii si integrarii absolute in mediul ambiant.

Economie de energie
Un concept ideal pentru cladirile “verzi”, cu accent pe economie de energie si utilizare responsabila a resurselor datorita solutiilor eficiente din punct de vedere termic. Nivelul de performanta termica a sistemului permite utilizarea acestuia in diverse zone climatice, atingand valori Uw de pina la 1,2 W / m2K, in functie de tipologie, pachetul de geam si dimensiuni constructive.

Confort Total
Imbunatatirea conditiilor de locuit si a calitatii vietii datorita izolarii acustice ridicate, oferind o bariera impotriva zgomotului exterior. Manevrarea foarte usoara datorita unui sistem de glisare silentios si mecanismului de inchidere inteligent (brevet international) contribuie si mai mult la ridicarea nivelului de confort.

Acces facil
Prag ingust cu o inaltime de numai 32mm, dezvoltat special pentru a asigura un acces sigur si facil pentru copii, persoane in varsta si persoane cu nevoi speciale. Pragul poate fi montat la nivel cu pardoseala sau suprapus pe aceasta, indeplinind cu brio toate cerintele de functionalitate si design al constructiei

SMARTIA M630 PHOS este un sistem glisant remarcabil care indeplineste eficient cerintele arhitecturale moderne. Design-ul exceptional si performantele ridicate ale sistemului subscriu necesitatilor de asigurare a confortului sporit si a usurintei de utilizare in conditiile pastrarii costurilor la  un nivel rezonabil. 
Adaugati la favorite