Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

White Bay Project

Sistemele ALUMIL au fost selectate pentru realizarea proiectului “White Bay”, din Israel

Impresionantul complex de cladiri White Bay este situat in orasul Hadera din Israel. Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai spectaculoase proiecte din regiune, care urmeaza sa fie finalizat in curand. White Bay va moderniza una dintre cele mai frumoase zone costale din Israel, fiind un proiect unic care se intinde pe 30 de acri situati in imediata proximitate de plaja. Complexul principal al proiectului este inconjurat de case de vacanta de lux, un centru comercial si zone de agrement incluzand piscine, cluburi de noapte, o sala de gimnastica si un frumos parc care se constituie intr-o oaza verde pentru locuitori.
 
Complexul cuprinde in total 365 de apartamente de lux realizate in accord cu  tendintele arhitecturale moderne. Toate apartamentele beneficiaza de un design  sofisticat, si dispun de spatii generoase, oferind o vedere splendida catre mare.

Pentru a realiza generoasele zone vitrate ale proiectului a fost utilizat sistemul de perete-cortina de inalta performanta, SMARTIA M7, acesta intrunind toate caracteristicile de rezistenta, etanseitate si siguranta, asigurand in acelasi timp o estetica deosebita datorita numeroaselor optiuni de design pe care le incorporeaza. Mai mult, pentru acest proiect a fost dezvoltat un sistem liftant-glisant personalizat pentru a indeplini cerintele unei vederi neobturate si generoase asupra marii.

Astfel, sofisticatele sisteme arhitecturale din aluminiu realizate de ALUMIL isi aduc din nou contributia la realizarea unui proiect impresionant, menit sa asigure un confort deosebit si o experienta de viata unica.

Adaugati la favorite