Alumil Croatia
Choose your local website
add-on-features-header

Planirajte dodatne funkcije

Crteži šipki

AlumilCal® modul za crtanje može biti dodan kako bi korisniku omogućio izvoz crteža s obradom u dxf / dwg formatu.

Ovaj je modul idealan kada proizvođači žele izraditi detaljne crteže radionica u skladu sa zahtjevima dokumentacije (ISO, odobrenja itd.).

Budući da su crteži u omjeru 1: 1 s detaljnim CNC obradama u svim fazama, mogu se prenijeti na CNC alat za rukovanje koji se mogu ručno unijeti u softver CNC stroja.

CNC Modul

CNC modul može se dodati bilo kojoj verziji AlumilCal® kako bi korisniku omogućio prijenos CNC datoteke u CNC softver ili u nekim slučajevima izravno na stroj.
Tu je i CNC s modulom za rezanje koji stvara dokument za CNC stroj za rezanje s opcijom CNC.

AlumilCal® proizvodi pojedinačne pripreme kada se rade određene radnje poput odvodnje i montaže prilikom obrade položaja u AlumilCal®-u, što štedi vrijeme korisnicima AlumilCal®-a koristeći neovisne makronaredbe u CNC stroju. Korisnici mogu koristiti standardne pripreme stvorene u bazi podataka arhitektonskog sustava, dopunjavati ih za korištenje ili čak sami izraditi nove pripreme. Sve ove značajke raspravljaju se u edukacijskom dijelu kada korisnik preuzme CNC modul.

AlumilCal® je programiran na način koji je vrlo prilagodljiv za izradu na CNC strojevima unutar vašeg poslovanja. Možete vidjeti na našoj listi partnera, proizvođača kao što su Emmegi i Elumatec. Povezani smo i s Abacus, BJM, Camquix, Fom, Mecal, Rotox, Schucam, kao i sa softverom kao što je Unilink.
AlumilCal® se obično nalazi na vašoj mreži tako da možete konfigurirati postavljanje CNC dokumenata i DXF podataka kako bi vaš CNC softver i uređaj mogli pristupiti mreži.

AlumilCal® može pregledati zalihe CNC-a vaših strojeva i automatski dodijeliti alate prilikom obrade položaja i odabira hardvera. Ovo se može upotrijebiti za savjetovanje korisnika podataka o sudaru ili neispravnih alata koji su uključeni u stroju i koji ne mogu izvršiti pripremu. Savjetodavne informacije poput ove omogućuju korisniku da kontrolira daleko više iz AlumilCal®-a, tako da se stvara potpuno spremna CNC datoteka.

Orijentacije spojnica mogu se postaviti u AlumilCal® da rade zajedno s CNC datotekama alata radi savjetovanja o prisilnim ili predloženim orijentacijama spojnica. AlumilCal® razumije osam orijentacija profila; vi kontrolirate što je dopušteno, a koje trebate kao zadanu.
Unutar CNC modula postoji niz drugih sadržaja za kontrolu potreba kao što su pravila za pripreme, iznimke na temelju duljine, vrste ureza, standardnih veličina bušenja i uključivanja i isključivanja pribora. Dostupno je mnogo više opcija, neke usmjerene prema vrsti CNC stroja.
Orijentacije stezanja mogu se postaviti u AlumilCal® da rade zajedno s CNC datotekama alata radi savjetovanja o prisilnim ili predloženim orijentacijama stezanja. AlumilCal® razumije osam orijentacija profila; vi kontrolirate što je dopušteno, a koje trebate kao zadanu.

Unutar CNC modula postoji niz drugih sadržaja za kontrolu potreba kao što su pravila za pripreme, iznimke na temelju duljine, vrste ureza, standardnih veličina bušenja i uključivanja i isključivanja pribora. Dostupno je mnogo više opcija, neke usmjerene prema vrsti CNC stroja.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa CNC modulom, obratite se našem uredu ili nam pošaljite e-poštu koristeći kontaktne podatke na vrhu naše web stranice.
cnc machine control
WIN ISO

Win ISO 2D

WinISO 2D modul se također može dodati u bilo koju Logikal instalaciju. Korisniku omogućava izračunavanje posebnih sekcija Uf ili kompletnih prozora Uw, u slučaju da neki od podataka nedostaje iz baze podataka ili u slučaju certificiranih sustava koji nemaju U-vrednost (hladni sustavi).