Alumil Croatia
Choose your local website

Tržište ΑLUMIL: Vođeno Kulturom suradnje

ALUMIL ima vodeću ulogu na tržištu aluminijskih arhitektonskih sustava. Odgovornošću i dosljednošću uspostavljamo iskrene odnose s našim kupcima.

Visokokvalitetni proizvodi koje proizvodimo, kao i transparentnost naših procesa, jamče naše snažno partnerstvo i izvrsnu uslugu za korisnike. Kako bismo održali ravnotežu, slijedimo strateški plan za naš složeni lanac opskrbe, dok smo u isto vrijeme vrlo pedantni kada su u pitanju međunarodni standardni postupci certificiranja, odnosno potpuna provjera faza do isporuke konačnog proizvoda.

50% naših dobavljača pripada domaćem tržištu

Cilj nam je partnerstvo s lokalnim dobavljačima. U 2020. 50% naših dobavljača bilo je iz Grčke

998 posjeta salonima tvrtke

Tijekom 2021. godine bilo je 998 posjeta našim izložbenim prostorima u Ateni i Solunu.

Digitalizacija kvalitetnih procesa

U 2020. godini, radi rješavanja problema kvalitete, provedena je digitalizacija dva procesa kontrole kvalitete

Naše akcije

ALUMIL Akademija: Model škole za građevinsku industriju

2020. godine otvorila je svoja vrata prva privatna škola za aluminijsku industriju ALUMIL Academy. Riječ je o školi koja je s jedne strane osnovana za naše partnere koji su željeli poboljšati svoje konstrukcije i kvalitetu svojih finalnih proizvoda, a s druge strane, za mlade koji žele ući u industriju građevinskog aluminija, vodeći računa o potrebnim znanja na teorijskoj i praktičnoj razini.

Odjeli ALUMIL Akademije djeluju u Solunu i Ateni, a tečajevi će se uskoro održavati i na Kreti.
Novi poslovi za bolju uslugu

Novi poslovi za bolju uslugu

Naš glavni cilj je kontinuirano poboljšavanje naše korisničke usluge. U tom kontekstu otvaramo nova radna mjesta (kao što je pozicija službenika za digitalnu prodaju), koja doprinose boljoj usluzi i upravljanju pitanjima i zahtjevima koje primamo. Dakle, postoji trenutni odgovor i rješenje problema.

Alumilia program vjernosti

Program nagrađivanja započeo je 2020. godine, za cijelu mrežu naših trgovaca i proizvođača u Grčkoj, a svoj prvi ciklus završio je u ljeto iste godine, poklanjajući vrijedne poklone i dva Mercedes A-klase sretnim dobitnicima nagradne igre.

Alumilia je program koji se izvodi kroz My ALUMIL platformu i ima nagrađivačku logiku prema kojoj dobavljači kupnjom skupljaju bodove koji se odmah mogu iskoristiti u poklonima i sudjelovati u velikom izvlačenju.

Read about our activity in the industry

2. izvješće o održivosti: Napredak i održivost u prvom planu

Saznajte više

“BRAVO Awards”: ALUMIL nagrađen za korporativno upravljanje

Saznajte više

Kontakt

Za pitanja održivog razvoja i društvene odgovornosti, ispunite obrazac sa svojim podacima i mi ćemo Vas kontaktirati.

Kontakt obrazac