Alumil Croatia
Choose your local website

News

“BRAVO Awards”: ALUMIL nagrađen za korporativno upravljanje

U ALUMIL-u težnja za izvrsnošću ne odnosi se samo na savršenstvo u izgradnji, već utječe na svaki aspekt korporativne aktivnosti, bilo da se radi o unutarnjim operacijama ili vanjskoj suradnji.

U tom smislu, ALUMIL je nedavno sudjelovao u „BRAVO Sustainability Dialogues & Awards 2021“. Ova je institucija platforma za dijalog s ciljem ukazivanja na organizacije koje podržavaju održiviju budućnost. Svojim sudjelovanjem ALUMIL je predstavio neke od svojih najvažnijih korporativnih aktivnosti. Nagrada je na kraju stigla za inicijativu «Rasprave o odnosima s zaposlenicima». Ova inicijativa uključena je u područje „Upravljanje“. Točnije, ova čast odnosila se na istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje tvrtka provodi svake godine, kako bi poboljšala svoje radno okruženje. Kroz ovaj godišnji dijalog odnos između zaposlenika i managmenta postaje sve jači, a identificiraju se točke za poboljšanje. Ono što je još važnije, ovo je prilika da se čuje glas svakog zaposlenika, da izraze svoje mišljenje i podijele vlastito iskustvo u vezi sa svojim radnim okruženjem.


“BRAVO Sustainability Dialogues & Awards” predstavlja forum višedioničkih - institucija koja ima za cilj nagraditi tvrtke i organizacije koje poduzimaju sve korake prema modernom i zdravom radnom okruženju. ALUMIL podržava ovakve inicijative, jer i ova čast nadahnjuje tvrtku da nastavi djelovati na temelju održivih vrijednosti.

Dodaj u omiljene