Alumil Romania
Choose your local website
Header Consulting Services

Servicii de consultanta

Va suntem alaturi la fiecare pas

ALUMIL are o echipa multinationala de ingineri, cu peste 100 de ingineri din 20 de tari diferite. In plus, ALUMIL dispune de un departament avansat, cu ingineri dedicati proiectelor de amploare, care necesita o atentie speciala in ceea ce priveste proiectarea, suportul tehnic și managementul de proiect. Lucram indeaproape cu dezvoltatorii inca din faza de proiectare, pentru a oferi solutii care sa optimizeze costurile, respectand în acelasi timp cerintele fiecarei cladiri.

Echipa noastra de ingineri ofera servicii tehnice și de inginerie complete pentru proiecte de constructii mari din intreaga lume, colaborand indeaproape cu arhitecti, dezvoltatori de proiecte, companii de constructii si fabricanti.

Inginerii Alumil identifica cerintele proiectului si nevoile clientilor, oferind un design preliminar si o abordare bugetara a clientului. Procesul de consultanta vizează selectarea adecvata a sistemului prin portofoliul larg de produse, protejand clientul de experientele neasteptate pe piata.
Complete-Solutions
Generarea de solutii complete, detalii si specificatii tehnice pentru arhitecti, companii de constructii si producatori, utilizand softuri de ultima generatie (de exemplu, ALUMILCAL).
Pregatirea dosarelor complete de ofertare: prezentarea sistemelor si a tipologiilor propuse pentru proiect, specificatiile acestora, detalii tehnice, sectiuni specifice, certificari, analiza de costuri etc.
Project-Folders
Aluminium-Systems
Propunerea de noi sisteme de aluminiu, in colaborare cu departamentul de cercetare si dezvoltare al companiei ALUMIL, pentru a imbogati gama de produse ale companiei si pentru a satisface pe deplin nevoile clienților.
Monitorizarea derularii proiectelor de mari dimensiuni, prin acordarea asistentei de specialitate managerilor de proiect, urmarind in special asigurarea calitatii executiei in conformitate cu exigentele impuse prin tema de proiectare si a specificatiilor si instructiunilor de lucru impuse de solutiile oferite de Alumil.
Large-Scale-Projects

Noi va materializam viziunea

Suntem capabili sa oferim solutii personalizate pentru proiecte care necesita sisteme sau tipologii special concepute. Nivelul de expertiza al inginerilor nostri, impreuna cu flexibilitatea proceselor noastre de producțte, datorita integrarii verticale ridicate a companiei noastre, conduc la rezultate exceptionale, mai ales atunci cand vine vorba de solutii personalizate. Retineți ca am dezvoltat recent unul dintre cele mai sofisticate sisteme de ferestre personalizate de inalta tehnologie, pentru sediul central al Google Inc. din New York. Nivelul tehnologic extrem de avansat, in combinatie cu capacitatea noastra de a furniza soluții personalizate, ne face una dintre cele mai competitive companii din domeniu, la nivel global.

Contactati echipa de vanzari / departamentul tehnic

Alegeti documente

Sau
Drag and Drop