Alumil Romania
Choose your local website

Impartasiti-ne viziunea dumneavoastra asupra excelentei in intreaga lume

Daca sunteti arhitect, montator sau fabricant si sunteti dispus sa va impartasiti povestea in legatura cu un proiect realizat cu produse ALUMIL, atunci asteptam cu nerabdare sa primim toate detaliile!

Nu avem posibilitatea sa publicam fiecare poveste in parte, asa ca nu tratati in mod personal daca a dumneavoastra nu este selectata. Daca publicam un proiect, este posibil sa dureze cateva saptamani inainte ca acesta sa apara pe site-ul nostru. Consultati politica noastra privind drepturile de autor inainte de a trimite materiale.

Cum trimiteti un proiect

Pentru a trimite un proiect spre examinare, completati formularul de mai jos si trimiteti-ne fotografiile sau videoclipurile proiectului la e-mail: submityourstory@alumil.com.

Instructiunile

  • Tipul imaginii: numai jpg, RGB (daca exista un gif, includeti-l si pe acesta)
  • Numarul propus: 10-20 imagini jpg (fotografii, diagrame, desene, foto-realiste, desene)
  • Text: 300-1000 cuvinte
  • Video: Ne puteti trimite un link catre Vimeo, Youtube sau in alta parte, pentru a avea un video incorporat in articol.
  • Pentru fisierele mari, si anume peste 20 mb, nu trimiteti materialul direct, utilizati un server web, cum ar fi WeTransfer, Google Drive, Dropbox etc. Asigurati-va ca dosarele Dropbox si/sau Google Drive vor fi trimise catre noi printr-un link public.

Incarcati povestea dumneavoastra

Alegeti documente

Sau
Drag and Drop