Alumil Romania
Choose your local website
Εκθεσιακός χώρος Θεσσαλονίκης

De ce să vizitezi showroom-ul Alumil?

Luni, 24 ianurie 2022, Showroom-ul este inchis.

Pentru a descoperi și vedea live produsul potrivit pentru casa sau proiectul tău, având ocazia să îți creezi o parere/impresie clară despre securitate, funcționalitate, precum și designul pe care ți-l dorești.  Vei putea descoperi, într-un showroom modern, gama noastră de produse, precum și cele mai recente tendințe arhitecturale în designul minimalist. Vei avea acces la toate opțiunile pentru:

  • Ferestre și uși
  • Uși de acces
  • Pereți cortină
  • Pergole & soluții outdoor

Showroom-ul nostru este locul în care vei descoperi produse care îndeplinesc nevoile și cerințele tale.

 

Program de vizită

Luni8:30 - 17:00
Marți8:30 - 17:00
Miercuri8:30 - 17:00
Joi8:30 - 17:00
Vineri8:30 - 17:00
SâmbătăÎnchis
DuminicăÎnchis

 

Explorează Showroom-ul nostru Virtual
 
Care sunt măsurile de protecție în timpul vizitei?

Din cauza condițiilor speciale cu care ne confruntăm din cauza pandemiei de Coronavirus, luăm toate măsurile de protecție necesare pentru siguranța tuturor. Așadar, te rugăm, citește cu atenție ce ar trebui să faci înainte de a veni în showroom-ul nostru:

 

1.Trebuie să faci o rezervare pentru vizita ta, contactându-ne la nr. (+40) 749 017 368 sau completând formularul de contact.

2. Numai 3 persoane pot vizita în acelaș timp (vizitatorii și reprezentantul Alumil)

3. În cazul în care un vizitator ajunge la Showroom fără a avea o programare în prealabil și, în același timp, o altă vizită este în curs, vizitatorul fără rezervare va trebui să aștepte în afara Showroom-ului până la încheierea vizitei în curs.

4. În timpul prezentării de Showroom, vizitatorii, precum și reprezentantul Alumil, trebuie să poarte măști de protecție. În cazul în care vizitatorul nu deține o mască de protecție, aceasta îi va fi oferită de către companie.

5. La intrare, vizitatorii trebuie să-și curețe mâinile cu gel de mâini antiseptic, iar apoi reprezentantul companiei trebuie să verifice temperatura fiecărui vizitator. 

6. Vizitatorii trebuie să completeze broșura de la intrarea în Showroom.

 

Acest proces este impetuos necesar, deoarece dorim să menținem siguranța tuturor vizitatorilor și colegilor noștri. Îți mulțumim anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea regulilor în aceste circumstanțe particulare. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, nu ezita să ne contactezi.

Cum pot ajunge la Showroom?

 

Simplu și rapid! Ai acces facil din orice parte a orașului și cu multiple opțiuni de transport: mașina personală, mijloc de transport în comun sau chiar bicicletă. Te așteptăm și vom fi cu adevărat bucuroși să îți prezentăm showroom-ul nostru.

Direcții