Alumil Romania
Choose your local website

W Dubai - The Palm

Provocare

Tradiționalul întâlnește modernul, elementul natural este combinat cu intervențiile umane și ordinea este menită să provoace dezordine.


Solutie

Toate aceste contraste se reflectă asupra impozantului și originalului W Dubai - complexul hotelier The Palm. În timpul zilei, se remarcă ca un loc liniștit, aproape senin, ideal pentru a oferi o evadare râvnită din ritmurile frenetice ale orașului. În același timp, când noaptea acoperă orașul Emiratelor, puntează două lumi opuse, nu numai pentru că este plasat între oraș și mare, dar și datorită faptului că găzduiește antreprenori, oameni în căutare de activități recreative și localnici care doresc să scape de rutina zilnică printr-o escapadă plină de viață.

Cu o capacitate de 300 de camere și 45 de apartamente, această creație arhitecturală oferă oaspeților hotelului vedere neobstrucționată spre mare, datorită dispunerii sale ondulate, în timp ce de-a lungul liniei de coastă există spații verzi înguste. În cele din urmă, facilitățile funcționale, cum ar fi restaurantele și magazinele sunt situate la parter, fiind ușor de accesat, în timp ce unul dintre restaurante și un bar unic se află la cel mai înalt nivel al hotelului oferind o panoramă magnifică.

 Arhitect: RMJM

Identitatea proiectului

Tara
Emiratele Arabe Unite
Orasul
Dubai (Palm Jumeirah)
Zona
Vest Palm Crescent
Ani
2018
Adaugati la favorite