Alumil Romania
Choose your local website

TOYA

Situatie

Când pasiunea și inspirația se transformă în creativitate, iar în același timp talentul și viziunea sunt îmbogățite cu performanțe de top și estetici avansate, atunci arhitectura poate dezvălui o casă de familie superbă! Acestea sunt doar câteva cuvinte pentru a descrie proiectul TOYA realizat de echipa de arhitecți Urban Office. Fără îndoială o casă supremă, care a fost realizată cu sistemele Supreme Alumil.

Provocare

Arhitectura modernă adoptă elemente tradiționale, care sunt prezente în orașul București, pentru a alcătui o locuință privată unică. Liniile clare creează o combinație magică și armonioasă de materiale. Elementul reflectorizant al tavanului metalic reușește să scadă -cel puțin la aspect- dimensiunea și structura verticală a casei. În mod similar, cărămizile în culori pământii pe perete, oferă unificare între spațiile interioare, balcoane, grădină și zonele verzi.

Rezultate

 

Alegerea arhitecților a fost ideală pentru acoperirea deschiderilor mari și pătrunderea luminii naturale în interior, obținând în același timp o eficiență energetică excelentă.

Performanța de top și designul modern al gamei Supreme reprezintă doar unul dintre motivele folosirii acestor sisteme în orice proiect. Un alt motiv este reprezentat de versatilitatea și complementaritatea gamei Supreme, care oferă soluții indiferent de designul dorit.

Fără îndoială, această frumoasă casă inspirată și proiectată de Urban Office este un exemplu excelent a combinației de materiale și, de asemenea, de avantajele oferite de gama produselor Alumil pentru ferestre glisante și ferestre cu balamale încastrate, precum și uși de acces.

Arhitect: Urban Office

 

Identitatea proiectului

Tara
Romania
Orasul
Bucuresti
Ani
2019
Adaugati la favorite