Alumil Romania
Choose your local website

The Four Walls

Situatie

Ideea inițială a arhitectului Nicolas Frantzeskos, care a fost aplicată proiectării acestei case, poziționată la poalele Muntelui Hymettus, a fost deconstrucția formei clasice dreptunghiulare, cu cei patru pereți care definesc spațiul de locuit ale unei reședințe.

Rezultate

Cei patru pereți au fost amplasați paralel unul cu celălalt, separând întrebuințările (publice, private) și funcțiile casei. Morfologia terenului a condus la dezvoltarea spațiilor pe cinci niveluri care păstrează contactul vizual unul cu celălalt dând sentimentul de unitate. La nivelul -2 există o sală de sport, un hamam, un home-cinema / scenă live și parcare. Nivelul -1 constă din camerele copiilor, bucătăria și camera de joacă. Un nivel mai sus, la parter, se află sufrageria, bucătăria și suita, iar la nivelurile superioare ale nivelurilor +1 și +2 întâlnim camera de zi care oferă o vedere neobstrucționată și toate spațiile auxiliare. Partea de vest a clădirii este protejată de structuri metalice cu jaluzele din bambus, conferind un caracter teatral fațadei clădirii.

Pentru a păstra filozofia de proiectare a proiectului, au fost instalate sisteme izolate termic din aluminiu cu design minimalist, fiind alegerea ideală pentru a acoperi deschiderile ample, în timp ce lasă lumina naturală să pătrundă în interior, datorită vizibilității oferite de profilurile înguste din aluminiu. De asemenea, cu capacitatea construcțiilor de colț fără coloane fixe, există un sentiment unic de libertate și contact direct cu mediul extern. Mai mult, The Four Walls oferă o vedere minunată asupra Golfului Saronic și asupra Atenei.

Identitatea proiectului

Tara
Grecia
Orasul
Voula
Zona
Attica
Ani
2018
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

TECHNIKAL, Νικολής Νίκος