Alumil Romania
Choose your local website

Ska Villa

Situatie

În Ikoyi, un district plin de viață din Lagos, o clădire rezidențială proiectează un echilibru absolut între natură și lux. Liniile arhitecturale simple și elegante în tonuri pământii și albe, designul minimalist și respectul pentru peisaj și natură sunt dominante. Suprafețele vitrate generoase, având profile din aluminiu cu un desin minimalist și suprafețe transparente din sticlă, asigură legătura dintre mediul exterior și mediul ambient.

Rezultate

Perimetral cu casa, există o multitudine de flore locale care sunt difuzate și  în interior. În acelaș timp, lumina naturală încearcă să domine spațiile prin crearea unui joc fantastic între umbre și iluminatul artificial. Elementul de apă declanșează un puternic sentiment de liniște, deoarece scările din piscină se pierd pe măsură ce apa se adâncește.

În interior, compoziția de linii verticale și orizontale sunt păstrate în decor și curbura se accentuează în mobilierul luxos și confortabil. Când apune soarele, o lumină blândă domină peisajul extraordinar, accentâut într-un mod simplu și elegant diferite tipuri de materiale, cum ar fi: calcarul, lemnul, betonul și metalul.

Arhitect: SAOTA Architects

Identitatea proiectului

Tara
Nigeria
Orasul
Lagos
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

TECHNIKAL, Νικολής Νίκος