Alumil Romania
Choose your local website

Secret Garden House

Provocare

Această modernă casă de vacanță urma să fie construită în zona de sud-vest a frumoasei insule Cycladice, Paros. Cel mai important aspect din timpul conturării planului arhitectural a fost armonizarea reședinței cu mediul înconjurător. Principalul obiectiv a fost crearea unei case integrate în natură, nu aflată în contradicție cu aceasta.

Solutie

Limitările parcelei sunt definite de o plantație de măslini și câțiva pini. Secret Garden House impresionează prin design-ul inteligent și simplu. Arhitecții biroului Scapearchitecture au accentuat valoarea integrării clădirii în natură. Așadar, când cineva privește Secret Garden House, este ușor să realizeze afundarea sa în pantă, creând o peșteră contemporană. 

Grădina urmărește paleta de culori a peisajului natural- fără excese-, iar drumul de pietriș ne ghidează printre plantele de înălțime redusă ale reședinței. Aproape jumătate din casă este integrată în deal, iar partea care nu se află sub pantă este acoperită de o pergolă de umbrire pătrată. De asemenea, panourile de sticlă de mare anvergură cu sistemele minimaliste glisante din aluminiu, atrag atenția vizitatorilor și urmăresc filosofia simpliății și confortului.

Pe plan intern, reședința oferă un sentiment de armonie. Secret Garden House fiind integrată în pantă, reprezintă un loc de relaxare acoperit, pentru oamenii ce locuiesc înăuntru. Bucătăria, sufrageria și zona de zi coexistă într-un spațiu unitar, în timp ce suprafețele de lemn oferă căldură și accentuează estetica interiorului. Cele 3 dormitoare ale casei urmează aceiasi idee a design-ului și oferă clipe de relaxare rezidenților. Magnifica anvergură a ferestrei oferă o priveliște neobstrucționată și consolidează lumina naturală. În plus, glisarea profilelor în zid scoate în evidență elementele minimaliste și oferă un grad excepțional de ventilație a spațiului. 

Secret Garden House este un proiect ce pune accentul pe armonizarea construcțiilor contemporante cu mediul natural. Combinația materialelor de calitate superioară, design-ul sustenabil și decorul Cycladic, oferă un rezultat cu o estetică inegalabilă, fructificând întreaga experiență de locuit.

 

Arhitecți: Scapearchitecture 

Identitatea proiectului

Tara
Greece
Orasul
Paros
Ani
2019
Dimensiune
120
Adaugati la favorite