Alumil Romania
Choose your local website

Scoala agricola americana

Situatie

Scoala americana de fermieri este o organizatie independenta de invatamant non-profit, infiintata in 1904 in Salonic, pentru a acoperi nevoile educationale ale populatiei din Grecia si zona Balcanica. Confruntandu-se cu o cerere ridicata pentru invatamantul superior, in 1995, American Farm School a infiintat “Colegiul Perrotis de Stiinte Agricole, Mediu si Viata”, prin donatiile doamnei Aliki Perroti, in memoria sotului sau, Dimitris Perrotis. Prin intermediul Colegiului Perrotis, studentii se pregatesc sa preia functii de conducere in administrarea afacerilor agroalimentare, tehnologia alimentara, agricultura de precizie si conservarea resurselor naturale.

Provocare

In anul 2017 a avut loc marea deschidere a noului Centru Educational modern, un proiect al biroului arhitectural “Kouloukouris si Asociatii”, care consta in trei etaje de 3500 mp si doua aripi paralele conectate la o terasa, ce cuprind sali de clasa si de studiu, amfiteatre, laboratoare si facilitati de instruire comuna pentru 700 de studenti.

Solutie

Respectand standardele inalte ale cladirilor moderne, sistemul SUPREME S77 reprezinta solutia ideala, asigurand siguranta si eficienta energetica. In plus, sistemul special de pervaz pentru ferestre COMFORT M8800, care a fost utilizat si ofera o solutie functionala ce poate fi adaptata perfect sistemelor batante ALUMIL. Sistemul de perete-cortina SMARTIA M7 si sistemul de umbrire SMARTIA M5600 ofera un echilibru perfect intre cladire si mediul inconjurator, asigurand lumina naturala si in aceelasi timp reducand consumul energetic al cladirii.

Identitatea proiectului

Tara
Grecia
Orasul
Salonic
Zona
Thermi
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

Atrium A.E.