Alumil Romania
Choose your local website

Resortul Cronwell din Sermilia

Situatie

Resortul Cronwell din Sermilia este un hotel de lux de 5 stele, situat in pitorescul sat Psakoudia, cu o vedere uimitoare la Marea Egee. Ofera un confort exceptional, ceea ce face ca fiecare sejur sa devina o experienta unica. Complexul hotelier cuprinde 102 camere confortabile, aerisite, ce beneficiaza de lumina naturala, frumos decorate si mobilate, asigurand toate atributele necesare pentru relaxarea completa a oaspetilor sai. SPA-ul modern, piscina, diversele baruri si plaja cu nisip privata, garanteaza o sedere de neuitat, cu un lux de neegalat.

Solutie

Bineinteles ca din acest proiect nu au putut lipsi produsele ALUMIL, care au contribuit la imbunatatirea esteticii si sigurantei hotelului. Sistemul glisant SMARTIA S350 reprezinta o solutie excelenta, care imbina perfect estetica, functionalitatea si izolarea termica.

In plus, sistemul batant SMARTIA M9660, ce dispune de o izolare termica ridicata, indeplineste cele mai exigente cerinte, asigurand fara probleme o buna functionalitate si un nivel ridicat de securitate. In mod similar, sistemul de tamplarie batanta, cu rupere de punte termica, SMARTIA M11000 poate satisface nevoile cele mai exigente, datorita unei mari varietati de solutii si design. Nu in cele din urma, sistemul de usi pliante SMARTIA M19800, care ofera de asemenea o buna izolare termica, reprezinta o solutie de inalta calitate, care poate acoperi cu ajutorul unor constructii utile spatii foarte mari.

Identitatea proiectului

Tara
Grecia
Orasul
Chalkidiki
Zona
Paskoudia
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

Finport Aluminio