Alumil Romania
Choose your local website

Oradea Arena

Situatie

Noua sală polivalentă de la Oradea, concepută de la faza de Studiu de fezabilitate de către Adest Architecture, este o adiție impresionantă la peisajul orașului. Cu o formă rectangulară dispusă pe o suprafață desfășurată de peste 18.000 mp și o capacitate de 5000 de locuri, sala a fost proiectată în mod special pentru a găzdui o gamă largă de evenimente sportive și culturale, inclusiv competiții de baschet și handbal, precum și concerte sau alte activități culturale.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale sălii este designul său modern și elegant, care se integrează armonios in contextul urban al municipiului Oradea. Utilizarea liniilor curate și a unei estetici minimaliste creează o senzație de spațialitate și ușurință, în timp ce utilizarea materialelor de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și sticla, asigură durabilitatea și longevitatea clădirii.

Interiorul sălii este la fel de impresionant, cu facilități și dotări de ultimă generație care satisfac nevoile atât ale sportivilor, cât și ale spectatorilor, in special cu o acustica proiectată în mod special pentru a îmbunătăți calitatea sunetului pentru performanțele live.

În plus față de facilitățile sportive și culturale impresionante, sala include și o sală de antrenament care oferă sportivilor un spațiu pentru pregătire și antrenament. Sălile de antrenament sunt dotate cu echipamente moderne și sunt concepute pentru a ajuta sportivii să performeze la cel mai înalt nivel.

Noua sala polivalentă de la Oradea a atras atenția și datorită fațadei spectaculoase realizate de către ALUMIL. Fațada principală a sălii a fost proiectată cu un sistem de fațadă din aluminiu ALUMIL, care conferă clădirii un aspect modern și elegant.

Sistemul de fațadă ALUMIL utilizat pentru această sală polivalentă, SMARTIA M7 este un sistem complet, pentru pereți cortină ce asigură eficiență energetică ridicată, oferind o calitate superioară a construcțiilor, la prețuri accesibile, atingând toate standardele de stabilitate și siguranță.

Alegerea sistemului de fațadă cortină ALUMIL pentru fațada acestei săli polivalente nu a fost întamplătoare. Alumil este un producător de top de sisteme de fatade din aluminiu, cunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale. De asemenea, echipa de arhitecți care a proiectat această sală a ales ALUMIL pentru flexibilitatea și versatilitatea sistemelor sale, care le-au permis să creeze o fațadă spectaculoasă și personalizată pentru această clădire unică.

Sala polivalentă de la Oradea este un exemplu perfect despre cum un design modern poate fi completat de o fațadă la fel de spectaculoasă. ALUMIL a demonstrat încă o dată că este lider în domeniul sistemelor de fațade din aluminiu, care oferă soluții estetice și funcționale pentru clădirile de orice tip, de la clădiri de birouri la clădiri publice.

În concluzie, noua sală polivalentă de la Oradea, concepută de Adest Architecture și semnată de Arh. Radu Petre Năstase este o realizare remarcabilă în arhitectura modernă. Designul său elegant și modern, facilitățile de ultimă generație și angajamentul față de durabilitate o fac o adiție valoroasă la infrastructura orașului și un exemplu excelent a ceea ce se poate realiza atunci când arhitectura și funcționalitatea se unesc într-un mod armonios.

Arhitect: Adest Architecture

Provocare


Identitatea proiectului

Tara
Romania
Orasul
Oradea
Zona
Bihor
Ani
2022
Dimensiune
18.000 mp
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

SC Madrugada Aluminiu SRL

Str. Campului 1
0040259433907
DETALII