Alumil Romania
Choose your local website

Mriya Resort & Spa

Provocare

Renumitul architect britanic Sir Norman Foster, caracterizat prin stilul său excentric și designurile moderne „high-tech” , proiectează un complex hotelier unic și elegant.


Rezultate

Hotelul este situat în Yalta, în golful Crimeei, iar forma neobițnuită pare o stea de mare care „se odihnește” pe coastă sau așa cum este descris de alții, seamănă cu frunzele de copac care interacționează cu natura. Într-un peisaj idilic, înconjurat de o natură luxuriantă, cu o vedere spectaculoasă la mare, Mriya Resort & Spa oferă 422 camere de lux, care asigură un design excelent și facilități moderne. Fiecare dintre cele 12 vile din interiorul stațiunii pot găzdui o familie, acoperind nevoile celor mai pretențioși oaspeți. În zona parcului, în afară de cele 12 vile, sunt situate alte 2 apartamente prezidențiale de lux.

Atât amplasarea complexului hotelier cât și sistemele avansate din aluminiu care au fost utilizate în cadrul vilelor, permit vizitatorilor să aibă o vedere uimitoare și neobstrucționată spre Marea Neagră. Această imagine magnifică a fost viziunea inițială a arhitectului sir Foster când a transformând ideea în designul Mriya.

Design arhitectural: Foster + Parteneri

 

Identitatea proiectului

Tara
Ucraina
Orasul
Yalta
Adaugati la favorite