Alumil Romania
Choose your local website

Miraggio Thermal Spa Resort

Situatie

Statiunea “Miraggio Thermal Spa Resort” de cinci stele este situata in zona Kanistros din Kassandra, Halkidiki, oferind o priveliste minunata catre Sithonia si Muntele Athos. Reprezinta cea mai mare investitie a companiei hoteliere “Med Sea Health SA”, iar facilitatile sale impresionante includ 300 de camere si apartamente luxoase, un centru de talasoterapie si hidroterapie, 4 restaurante, 6 baruri, un debarcader, un loc de joaca pentru copii si un centru de conferinte. Complexul este compus, in principal, din 6 nivele diferite, distincte ca altitudine, dintre care cel mai inalt este de 30 m deasupra marii.

Provocare

Avand atat de multe spatii cu o utilizare diferita, a fost de asteptat utilizarea unor sisteme arhitecturale avansate, care pot satisface toate nevoile si cerintele hotelului, in functie de zonele diferite si de utilizarea lor corespunzatoare. ALUMIL -  un garant al calitatii superioare, a oferit o solutie completa cu sisteme arhitecturale sofisticate din aluminiu, cum ar fi sistemul liftant-glisant robust, care asigura un nivel ridicat de izolare termica, SMARTIA S560, sistemul glisant cu rupere de punte termica SMARTIA S350, versatilul sistem batant cu rupere de punte termica, SMARTIA M11000, sistemul complex pentru atriumuri, SMARTIA M10800 si sistemul complet pentru pereti-cortina, M50, care creeaza solutii unice in combinatie cu SMARTIA M10800.

Rezultate

Sistemele ALUMIL au oferit nu doar o performanta ridicata si “fortificare” energetica(hotelul isi desfasoara activitatea in sistem de management ecologic), dar au adaugat o noua “doza” de lux, datorita cadrelor robuste si a finisajelor elegante.

Identitatea proiectului

Tara
Grecia
Orasul
Halkidiki
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

CORAL IKE