Alumil Romania
Choose your local website

Liceul Teoretic Elf

Situatie

Înțelegând necesitatea ca într-un oraș precum Cluj-Napoca să existe școli private care să poată pune la dispoziția elevilor și profesorilor un spațiu de învățare cu adevărat adecvat, s-au căutat oportunități de dezvoltare a unui campus școlar. Au existat dificultăți în a stabili locul potrivit, însă, datorită arhitectului Laura Bojescu și directorului școlii, Emil Petrean, proiectul Liceul Teoretic Elf se poate considera un real succes.

Solutie

Liceul Teoretic Elf este mai mult decât o clădire, este o poveste care unește și inspiră elevii. Clădirea dispune de 20 de săli de clasă, multiple laboratoare și ateliere, un cabinet psihologic, un cabinet medical, o bibliotecă, o terasă situată la nivelul superior și o sală de mese la subsol. Sistemele Alumil au fost soluțiile potrivite pentru tâmplăria întregului proiect. Sistemul SMARTIA MD67 întregește exteriorul clădirii, oferind un nivel înalt de siguranță și eficiență energetică ridicată iar SMARTIA M11000 și SMARTIA S67 sunt sistemele batante cu barieră termică ce oferă elevilor și profesorilor un nivel ridicat de confort, având un grad crescut de funcționalitate și o atenuare fonică excelentă și păstrând totodată un nivelul termic optim. Pentru a oferi un plus de lumină în interiorul clădirii și pentru a crea spațiul ideal în care mediul interior face trecerea către mediul exterior, a fost folosit sistemul de pereți cortină SMARTIA M7.

Liceul Teoretic Elf este cel mai nou și modern proiect din Transilvania, proprietarul clădirii fiind Gighibanda – unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca.Arhitect: Laura Bojescu 

Identitatea proiectului

Tara
Romania
Orasul
Cluj-Napoca
Zona
Cluj
Ani
2022
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

POWER ARHITECTURAL GLASS

Str Orastiei Nr. 10
0040748779649
DETALII