Alumil Romania
Choose your local website

Lap Pool House

Situatie

Insula Tinos se caracterizează prin elemente puternice de piatră și terenul înclinat. Culorile pământești, în combinație cu atmosfera cicladică, creează un cadru spectaculos pentru fiecare vizitator. Lap Pool House, un proiect creat de Aristides Dallas Architects, rezumă toate trăsăturile identitare ale insulei, încorporându-le în designul său.

Rezultate

Simplitatea Tinos este vizibilă pe liniile Lap Pool House, deoarece construcția se inspiră din mediul exterior stâncos. Privind reședința de departe, se pare că este integrată în peisajul natural, lăsând amprenta viziunii arhitectului. Trei blocuri mari de ciment sunt conectate cu acoperișul constând din beton armat vizibil, în timp ce structura liniară a piscinei atrage atenția și extinde linia invizibilă a clădirii către mare, îmbinând mediul terestru și acvatic într-un mod imaginar.

Interiorul Lap Pool House, începând cu intrare principală amplasată în cel mai înalt punct al sitului, se află în adâncul creat de stâncă. Liniile minime ale pereților de ciment din exterior continuă intern, sporind sentimentul de coeziune. Deschiderile mari spectaculoase permit luminii solare să se răspândească în interiorul casei, în timp ce construcția minimalistă a profilului subliniază subtil sentimentul de libertate.

Lap Pool House ne amintește de valoarea simplității constructive care se întâlnește cu mediul natural.

Identitatea proiectului
Tara
Grecia
Orasul
Tinos
Zona
Tinos
Ani
2017
Adaugati la favorite