Alumil Romania
Choose your local website

Imobilul Gerovasileiou – cladirea receptiei

Situatie

Pe pantele din Epanomi, la cativa kilometri de orasul Salonic, o podgorie impresionanta inconjoara moderna vinarie, unde se produc renumitele vinuri Ktima Gerovassiliou. Locul atrage vizitatori pe tot parcursul anului, oferind spatiu pentru prelegeri, discutii, prezentari, simpozioane stiintifice si spectacole. Crama moderna este inconjurata de podgoria ce se intinde pe o suprafata de 710 hectare. Deosebit de important este Muzeul vinului Gerovassiliou, care ofera programe educationale, tururi ghidate si evenimente paralele ce au loc pe diferite teme, in functie de grupul tinta specific si pe baza diverselor informatii oferite de catre specificul vinurilor. In plus, Muzeul prezinta vizitatorilor una dintre cele mai mari colectii de tirbusoane din lume, care numara peste 2600 de exponate.

Provocare

Cladirea cramei Gerovassiliou a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de promovare a arhitecturii, OPEN HOUSE Salonic, timp de doi ani consecutiv (2017 si 2018), transformandu-se   intr-un obiect de observatie, studiu si admiratie de catre persoane din domeniul arhitecturii si nu numai!

Solutie

Constructia noii cladiri care contine receptia, sala pentru educatie si instruire, un magazin si o cafenea, a fost finalizata in anul 2014. Sistemele certificate ALUMIL ce au fost utilizate sunt SMARTIA M300 (precursorul actualului SMARTIA M560) si sistemul de tamplarie batanta SMARTIA M11000. Aceste sisteme specifice asigura un nivel ridicat de siguranta si, in acelasi timp, ofera performante ridicate de izolare termica. SMARTIA M300 este un sistem complet, cu rupere de punte termica, potrivit pentru deschideri mari. In combinatie cu sistemul de tamplarie batanta cu rupere de punte termica, SMARTIA M11000, sistem renumit pentru rezistenta ridicata la incarcarile vantului si reducerea eficienta a zgomotului, se obtine un rezultat estetic extraordinar.

Identitatea proiectului

Tara
Grecia
Orasul
Salonic
Zona
Epanomi
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

Atrium A.E.