Alumil Romania
Choose your local website

H - Avenue

Situatie

Abordarea arhitecturală a clădirii este influențată în mod evident de filozofia clădirii postbelice, bineînțeles adaptată stilului particular al unei viziuni mai moderne. Proiectul este o abordare și o combinație de idei, așa cum a fost întreprinsă în plan secundar, prin solicitarea unei noi echipe de arhitecți să ofere o perspectivă diferită celor anterioare. 

Rezultate

Cu scopul de a susține tonurile verticale ale clădirii și pentru a realiza echilibrarea orizontală, au fost introduce elemente care să ascundă zonele care păreau că au o structură slabă sau erau inutile. După îndepărtarea panourilor din designul original,  a predominat o paletă cu două tonuri de alb și negru. Un model de forme dreptunghiulare cu rame subțiri diferite una de cealaltă, a fost atribuit ferestrelor în combinație cu un ton foarte “jucăuș”, fiind astfel puse în evidență. Împărțirea volumelor clădirii în mici modele geometrice mai clare s-a făcut într-un mod deliberat pentru a reduce – cel puțin aparent – dimensiunea acesteia. În cele din urmă, este urmărită o abordare futuristă în designul interior și decorarea interioară prin utilizarea formelor geometrice și prin contrastul creat prin punerea culorilor intense pe o pânză albă.

Identitatea proiectului
Tara
Romania
Orasul
Bucuresti
Ani
2017
Adaugati la favorite

Urban Office

DETALII