Alumil Romania
Choose your local website

Foundry Quarter (Cartierul uzinelor metalurgice)

Provocare

La aproape 70 de kilometri vest de Londra este situat orașul Reading, un oraș cu o populație de peste 300 de mii de locuitori, care continuă să se dezvolte în fiecare an. Reputația înfloritoare a orașului ca centru de afaceri a reprezentat un factor de atracție pentru corporații și antreprenori. Prin urmare, domeniul locuințelor rămâne o problemă semnificativă care trebuie rezolvată. Parcul de vânzare cu amănuntul abandonat de vizavi de Weldale Street din centrul Reading, la câțiva pași de gară, a primit aprobarea pentru o renovare care ar urma să cuprindă noul complex rezidențial din regiune.

Solutie

Viziunea principală a biroul de arhitectură AWW, care a realizat designul noului proiect, a fost crearea unei noi comunități cu spații deschise și verzi generoase. Potrivit declarației arhitecților referitoare la Foundry Quarter, „spațiile publice deschise, grădinile și curțile private, care să ofere oamenilor un loc unde să se așeze, să se relaxeze și să socializeze, reprezintă un aspect crucial al proiectului”.

Caracteristica principală a mediului clădirilor învecinate este cărămida roșie specifică. Acest aspect este respectat întru totul în cadrul noului design și este scos în evidență în întreaga structură a complexului. Apartamentele sunt ideale pentru noua condiție globală de „telemuncă”, deoarece clădirile oferă zone moderne de relaxare și recreere.

Două sisteme avansate din aluminiu au fost utilizate în cadrul proiectului, astfel încât clădirile să îmbunătățească performanța ridicată indispensabilă în toate zonele. Prin urmare, izolarea termică, reducerea zgomotului și siguranța rămân la niveluri excepționale, facilitând condițiile de viață cotidiană.

Foundry Quarter oferă orașului Reading o opțiune rezidențială modernă. Tinerii oameni de afaceri, nomazii digitali și antreprenorii pot locui și pot munci aici, într-un mod liniștit, sigur și creativ.

 

Architecți: AWW Architects

Identitatea proiectului

Tara
Marea Britanie
Orasul
Reading
Adaugati la favorite