Alumil Romania
Choose your local website

Fontana Gardens

Provocare

Un alt tip de „grădină” este formată din trei turnuri a câte 41 de etaje fiecare, având o arhitectură excelentă și unică: turnul Gardenia, Lotus și Violet. Complexul turnurilor se află în centrul Bahrainului din Manama, îndeplinind cele mai ridicate standarde în privițna luxului.

Rezultate

Designul inițial al proiectului a prezis diferitele niveluri de servicii și satisfacție, având în vedere tipurile unice de vizitatori și oameni de afaceri, astfel încât unul dintre cele trei turnuri a fost conceput pentru a acoperi nevoile lor rezidențiale. Priveliștea este spectaculoasă și uluitoare, indiferent de turnul în care se află vizitatorul. Turnurile sunt dezvăluite în orizontul Manama și leagă trecutul calm de prezentul dinamic.

Deschiderile largi oferă confortul unei vederi neobstrucționate, în timp ce unifică mediul intern cu cel extern. În acest fel, structura interioară elegantă și estetica reușesc să îmbine modernul cu elemente tradiționale arabe, folosind materiale de înaltă calitate și metode de construcție avansate.

 

Arhitecți: Arab Architects

Identitatea proiectului

Tara
Bahrain
Orasul
Manama
Adaugati la favorite