Alumil Romania
Choose your local website

Central Park Residence

Situatie

Nevoia de apartamente de viață de lux în inima centrului de afaceri din Nicosia a fost cea care a ghidat proiectarea și construcția acestui turn cu mai multe etaje, construit pe strada Evagorou.

Solutie

Nicosia este un oraș viu, cu o bogată activitate de afaceri. Fiind capitala Republicii Cipru, aceasta atrage un număr mare de oameni de afaceri și antreprenori. Acești oameni au un stil de viață rapid și vor să se afle în centrul oricărui lucru nou în orice moment.

Central Park Residence este o clădire de reședință spectaculoasă într-o zonă de lux a orașului, care încorporează toate elementele de care are nevoie un cetățean al lumii în viața de zi cu zi. Designul arhitectural al arhitecților Moshe Zur și Vafeiades & Vafeiades aduce un aer de superioritate clădirii cu 20 de etaje. Marginile ascuțite, sticla și betonul creează acest amestec unic oferind un rezultat armonios cu o valoare estetică modernă. Eficiența energetică a turnului a fost o prioritate absolută, prin urmare a fost selectat un zid cortină performant, care îmbunătățește și lumina naturală.

Fiecare apartament urmează aceeași filozofie ca întreaga construcție. Deschiderile mari subliniază sentimentul de exclusivitate și oferă o vedere neobstrucționată, permițând lumina zilei să pătrundă în interior. În plus, sistemele de aluminiu izolate termic de calitate premium combină designul contemporan cu niveluri ridicate de securitate și izolare fonică, oferind intimitatea care este o condiție prealabilă pentru un apartament de lux.

Turnul oferă apartamente cu două și trei dormitoare, care se caracterizează printr-o eleganță sofisticată. Interiorul reședințelor complet echipate are un stil modern și minimal, fără a compromite standardele de viață de elită. Spațiile oferă un sentiment de unificare, dar în același timp pot contribui la izolare - dacă acest lucru este de dorit. În cele din urmă, îndreptându-se spre veranda cu vedere la oraș, priveliștea remarcabilă subliniază semnificația locației, oferind momente prețioase de relaxare la sfârșitul unei zile lungi.

Central Park Residence nu este doar o clădire de apartamente. Este un nou punct de reper pentru Nicosia, subliniind rolul său esențial ca intersecție a activităților economice și de afaceri din regiunea mai largă.

Identitatea proiectului

Tara
Cipru
Orasul
Ncosia
Ani
2019
Adaugati la favorite