Alumil Romania
Choose your local website

Birourile Asociatiei de Export a Greciei de Nord

Situatie

Acest proiect de renovare este un exemplu excelent de eficienta energetica si de o inalta estetica, prin instalarea sistemelor avansate ALUMIL. Mai exact, scopul principala a fost aceea de a moderniza in totalitate cladirea Camerei de Comert si Industrie din Salonic, care gazduieste in prezent Asociatia de Export a Greciei de Nord, chiar in centrul orasului. Cladirea Camerei a fost modernizata nu numai in ceea ce priveste eficienta energetica, ci si din punct de vedere estetic, transformand-o intr-o constructie moderna, la zi cu tendintele arhitecturale.

Solutie

Datorita utilizarii sistemelor inovative concepute de ALUMIL, consumul total de energie al cladirii a fost redus semnificativ. S-a utilizat, in special, SMARTIA M7, un sistem complet pentru pereti-cortina, cu o eficienta energetica ridicata si care indeplineste toate cerintele arhitecturale. In plus, a fost instalat si sistemul avansat de tamplarie batanta SMARTIA M11500, precum si sistemul de usi de acces SUPREME SD77, ambele caracterizate prin designul exceptional si eficienta energetica ridicata. Utilizarea acestor sisteme ce asigura o izolare termica de top nu a fost o simpla coincidenta, deoarece, pe langa performantele lor remarcabile, sistemele pot fi combinate perfect unul cu celalalt, oferind un rezultat estetic extraordinar.

Nu in ultimul rand, a fost instalat sistemul de parasolar cu lamele orientabile, SMARTIA M5600, pentru a permite controlul modului de umbrire, in special in timpul verii, asigurand in acelasi timp o imbunatatire estetica a aspectului exterior al cladirii, datorita designului sau modern.

Identitatea proiectului
Tara
Grecia
Orasul
Salonic
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

ALOUTECHNI LTD Zirdelis E. Thomas

DETALII

Producator de tamplarie

Papageorgiou Christos

DETALII