Alumil Romania
Choose your local website

Bellissimo Business Center

Provocare

Abordarea designului pentru clădirea de birouri Bellissimo Business Center din Sofia, Bulgaria, situată la câteva minute de centrul orașului, a fost determinată de necesitatea unui simbol în zonă.

Solutie

Obiectivul principal pentru studioul de arhitectură Elit, care a fost selectat pentru proiectarea Bellissimo Business Center, a fost să îi confere un aspect puternic, folosind imagini și simboluri într-un mod inventiv. Astfel, impresionanta clădire cu o înălțime de 50 de metri se aseamănă cu vela unei bărci care se ridică spre cer.

Aspectul său pare să fie în continuă schimbare, datorită reflexiilor de pe suprafața de sticlă a fațadei, care dau senzația de mișcare. Această abordare este sprijinită de un sistem de pereți cortină termoizolați, care este ideal pentru deschiderile largi, precum și pentru sistemul de aluminiu cu canaturi mobile, care îmbunătățește iluminarea naturală și oferă o performanță superioară, contribuind la economisirea de energie a clădirii.

Bellissimo Business Center este rezultatul unei viziuni moderne care adaugă industriei urbane o clădire contemporană care se remarcă prin funcționalitate ridicată și o estetică unică.Arhitecți: Arch. Studio "Elit"

Identitatea proiectului

Tara
Bulgaria
Orasul
Sofia
Ani
2006
Adaugati la favorite