Alumil Romania
Choose your local website

Bega Business Center

Situatie

In centrul orasului Timisoara, proiectul arhitectural Bega Business Center reprezinta locul de munca ideal. Nivelul superior de estetica si design minimal vin prin forme geometrice, ce combina armonios sticla si metalul.

Rezultate

Stilul linear al cladirii reflecta  clar caracterul acesteia si scopul pentru care a fost creata. Liniile verticale create cu precizie care se intalnesc pe fatada sunt o caracteristica de a-si dezvalui  capacitatea si de a pune in  evidenta inaltimea drept un peisaj puternic al orasului. Suprafetele mari de pereti cortina alcatuiesc cele patru laturi ale cladirii, oferind o vedere panoramica asupra orizontului. Abordarea arhitecturala asigura cu usurinta integrare interiorului cu mediul extern  si in aceelasi timp (fara virgule) imbunatateste sentimentul de libertate, o caracteristica necesara pentru atingerea performantelor inalte ale oricarui angajat. 
Perimetral , un stil de constructie unic si special arata doua maini care „imbratiseaza” cladirea. O miscare si o activitate evidenta pretind ca ceva foarte important se dezvolta in sine.

Identitatea proiectului

Tara
Romania
Orasul
Timisoara
Zona
Timisoara
Ani
2017
Adaugati la favorite