Alumil Romania
Choose your local website

ArtHill eco Villas

Provocare

Decizia de construire a 5 vile într-una dintre cele mai populare zone din regiunea Sithonia, din Halkidiki, Grecia, a venit cu ideea de respectare a tradiției în combinație cu valorile contemporane privind sustenabilitatea și economia circulară. 

Solutie

ArtHill eco Villas este format dintr-un ansamblu de 5 vile a câte 2 etaje, ce au fost create drept cazare pentru turiști și proiectate pentru a oferi o experiență unică fiecărui vizitator. De la început, principala problemă a fost integrarea tradiției și ospitalității Grecești în conceptul clădirii: un sentiment de căldură care să învăluie fiecare persoană care locuiește acolo.

Arhitecții Panagiotis Karagiannis și Tina Gkountara au incorporat această filosofie în proiectarea celor 5 clădiri, făcându-le ideale pentru toți cei care caută echilibru personal și care iși doresc să se simtă ca acasă.
Elementul extern care se evidențiază este, desigur, piatra folosită pentru fațadă, ce aduce vibe-uri tradiționale și ne amintește de lunga istorie a Nikiti (numele acestui mic orașel din Chakidiki). Fiecare vilă are piscină privată, terasă, o pergolă minimalistă și o mică grădină unde oaspeții își pot recolta propriile legume și ierburi aromatice.

Îndreptându-ne spre interior, putem observa imediat continuitatea elementelor decorate cu piatră, care, combinate cu detalii elegante de lemn, oferă o personalitate prietenoasă și antropocentrică celor 55 de m2 ai fiecărei clădiri. În plus, sistemele moderne izolate termic din aluminiu, oferă o notă foarte modernă construcțiilor, în timp ce - datorită designului lor - permit acoperirea deschiderilor de mari ale ferestrelor și contribuie la difuzarea abundentă a luminii naturale în interior.

Merită menționat că fiecare vilă este eficientă energetic prin prisma panourilor solare. Cele 5 vile care fac parte din ArtHill eco Villas transmit viziunea unei cazări de calitate superioară și a relaxării totale. Cu toate acestea, clădirile mențin unul dintre elementele cheie ale zilelor noastre și anume sustenabilitatea și protecția mediului înconjurător.

Arhitecți: Panagiotis Karagiannis and Tina Gkountara

Identitatea proiectului

Tara
Greece
Orasul
Nikiti
Zona
Chalkidiki
Ani
2021
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

ATLAS DOOR, Papadopoulos Georgios & Son