Alumil Romania
Choose your local website

Arma Kule

Situatie

Prezente de doar câțiva ani în cartierul plin de viață Çukurambar din Ankara, cele două turnuri identice din sticlă par a fi parte din peisajul urban de mai mulți ani. Complet integrate în caracterul urban înconjurător și în ritmul contemporan al capitalei, servesc unui public extrem de exigent, care caută lux și calitate superioară.

Rezultate

Birourile, magazinele și proprietățile private coexistă „armonios” într-un mediu care se străduiește să-și păstreze caracterul verde în toate felurile posibile. Un proiect nou și inovator care reușește să se diferențiaze de orașul sufocant care îl înconjoară. Verandele ample asigură o ventilație naturală, în timp ce suprafețele mari din sticlă oferă o priveliște neobstrucționată și o unificare a mediului exterior cu mediul ambiant, creând un sentiment de libertate. Sentimentul de libertate este amplificat de utilizarea spațiilor comune, cum ar fi cafenelele și restaurantele din spațiile verzi de deasupra magazinelor de la nivelul solului.
În cele din urmă, fațada din piatră a clădirii constituie un tribut adus clădirilor înconjurătoare, urmărind să contribuie la crearea unui caracter unificat distinct.

Identitatea proiectului

Tara
Turcia
Orasul
Ankara
Adaugati la favorite