Alumil Romania
Choose your local website

Akrolithos Luxury Suites

Provocare

Un complex turistic trebuie să își inspire vizitatorii, oferindu-le confort și siguranță. Akrolithos Luxury Suites creează un mediu primitor, cu o estetică deosebită și funcționalitate maximă.

Rezultate

Biroul de arhitectură Oikistiki Techniki a ales îmbinarea între betonul armat și fațada din piatră care oferă proiectului un aspect impresionant. Această alegere contribuie foarte mult la robustețea statică a clădirilor și a jucat un rol cheie în eficiența energetică a acestora.
Akrolithos Luxury Suites este formată din 9 case autonome, fiecare cu intrare independentă, terasă și acces la grădină și piscină. Fațada din piatră se îmbină perfect cu elementele din lemn din interior, în timp ce sistemele din aluminiu contribuie la priveliștea neobstrucționată către mare și sporesc, totodată, iluminarea naturală, oferind o notă modernă construcției.

Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemele din aluminiu utilizate în proiectul Akrolithos Luxury Suites, vizitați paginile de produse SMARTIA S440 și SMARTIA S67 PHOS și descoperiți caracteristicile acestora.Architect: Oikistiki Techniki, Chatzikonstantinou Aggelos & Chatzikonstantinou Ioanna

Identitatea proiectului

Ani
2022
Adaugati la favorite

Producator de tamplarie

ATLAS DOOR, Papadopoulos Georgios & Son