Alumil Romania
Choose your local website
Alumilia_1920x570

 Programul de loialitate ALUMILIA

Participând la programul de loialitate ALUMILIA care se desfășoară în perioada 1 octombrie 2023 – 30 septembrie 2024 puteți fi un dublu câștigător! În primul rând,    programul se bazează pe un principiu de recompensare, în baza căruia acumulați puncte făcând achiziții plasate pe platforma B2B MY ALUMIL, iar apoi le puteți  valorifica direct în premii. În plus, la sfârșitul campaniei vor avea loc trageri la sorți unde puteți câștiga premii valoroase! 

Programul de loialitate ALUMILIA reflectă dorința noastră profundă de a ne răsplăti partenerii pentru încrederea pe care ne-o acordă  în fiecare zi, deoarece partenerii noștri ne rămân parteneri pe viață.

Premii Alumilia

     

Premiile pe care le puteți obține prin valorificarea punctelor sunt împărțite în mai multe niveluri, în funcție de valoarea punctelor. Cu cât nivelul este mai mare pentru un premiu, cu atât mai mare va fi valoarea acestuia și necesarul de puncte.

Cum pot primi punctele?

Punctele se alocă imediat după fiecare achiziție, atât timp cât v-ați finalizat înregistrarea în program.

Punctele se vor acorda în baza achizițiilor Participanților astfel: pentru achiziționarea a 1 metru de profile de aluminiu Alumil se acordă 10 puncte iar pentru achiziționarea de accesorii Alumil, se acordă 1 punct corespunzător fiecărui preț de achiziție de 1 euro fără TVA. Se precizează faptul că acest calcul este realizat în funcție de valoarea de achiziție.

Pentru a vă înregistra în Program, vă rugăm să completați formularul alăturat.

AICI puteți consulta Regulamentul Programului de loialitate ALUMILIA.

Trageri la sorți


Premiile nu se opresc odată cu valorificarea punctelor! La sfârșitul campaniei vor avea loc 6 extrageri la care vor putea participa toți partenerii înscriși în programul de loialitate ALUMILIA.

Astfel dintre cei 6 norocoși: 3 vor putea câștiga fiecare câte o TABLETĂ2 vor putea câștiga fiecare câte un ESPRESSOR DE CAFEA AUTOMAT iar,

Marele câștigător va putea intra în posesia unei autoutilitare IVECO DAILY!

 

Sunt interesat să particip!

Informații despre companie

Introduceți stradă, număr, cod poștal