Alumil Romania
Choose your local website
add-on-features-header

Planificati elementele auxiliare (add-ons)

Modulul de desenare a barelor

Modulul de desenare a barelor poate fi adaugat oricare versiuni de AlumilCal®, pentru a facilita utilizatorului exportarea desenelor in format dxf/dwg.

Acest modul este ideal cand executantul doreste sa creeze desene detaliate, date fiind cerintele documentatiei (ISO, aprobari etc)

Din moment ce desenele cu prelucrarile CNC detaliate pe toate fazele sunt la scara 1:1, acestea pot fi transferate operatorului CNC, care poate importa manual fisierul direct in programul masinii CNC.

 

Modul CNC

Modulul CNC poate fi aduagat oricarei versiuni de AlumilCal®, pentru a permite utilizatorului sa transfere un fisier CNC intr-un software CNC sau, in unele cazuri, direct masinii. Exista, de asemenea, un modul CNC cu taiere, pentru generarea fisierelor CNC specifice masinilor CNC cu optiuni de taiere.

AlumilCal® genereaza prelucarile specifice atunci cand se fac anumite configurari, cum ar fi drenajul si alocarea feroneriei, atunci cand se proceseaza pozitiile din AlumilCal®, ceea ce ajuta utilizatorii sa economiseasca timp, folosind macrocomenzile independente din cadrul masinii CNC.

Utilizatorii se pot folosi de prelucrarile standard create in baza de date arhitecturala, le pot modifica pentru a le utiliza sau crea niste prelucrari proprii. Toate aceste caracteristici sunt prezentate in instruirea ce se face atunci cand un user achizitioneaza modulul CNC.

AlumilCal® este programat in asa fel incat sa fie adaptabil masinii CNC de care dispuneti dumneavoastra. Puteti consulta lista noastra de parteneri si executanti, precum Emmegi si Elumatec. De asemenea, suntem in legatura cu Abakus, BJM, Camquix, Fom, Mecal, Rotox, Schucam, precum si cu software-ul Unilink.

AlumilCal® este in general in reteaua dumneavoastra de calculatoare, astfel incat setarile pot fi facute pentru a genera fisiere CNC sau in format dxf, astfel incat software-ul de CNC de care dispuneti sa poata accesa reteaua.

Setarea prinderilor in AlumilCal® se poate corela cu fisierul de scule CNC pentru a oferi sfaturi legate de constrangerile sau sugestiile orientare de care aveti nevoie. AlumilCal® suporta 8 modalitati de orientare a profilelor, dumneavoastra putand controla care este permis su pe care il setati ca fiind prestabilit.

Exista si alte caracteristici in modulul CNC, pentru a controla anumite nevoi, precum regulile prelucarilor, exceptiile bazate pe lungime, tipurile de frezari, dimensiunile standard ale burghielor si inceperea si oprirea prelucrarilor. Multe alte optiuni sunt disponibile, unele depinzand de tipul de masina CNC. Daca aveti orice fel de intrebare, va rugam sa ne contactati pe email, utilizand datele de contact mentionate pe website.

cnc machine control
WIN ISO

Win ISO 2D

Modulul WinISO 2D poate fi adaugat oricarei instalari de LogiKal. Acesta permite utilizatorului sa calculeze sa calculeze valoarea Uf a unei sectiuni separate sau coeficientul de transfer termic al unei ferestre Uw, in cazul in care unele date lipsesc din baza de date sau in cazul sistemelor fara certificare privind coeficientul de transfer termic (sisteme fara rupere de punte termica).