Alumil Romania
Choose your local website
faq-header

Intrebari frecvente

Dati click pe oricare din butoanele de testare gratuita de pe site-ul nostru sau pe oricare din butoanele Start Trial de pe aceasta pagina. Acestea va vor redirectiona catre pagina de inregistrare pentru testarea produsului. Dupa ce ati trimis formularul, va vom trimite un email cu toate detaliile.
Puteti upgrada planul tarifar pe care l-ati ales.
Puteti face downgrade de la un plan la altul, odata ce perioada de testare a fost finalizata.
Puteti face upgrade in orice moment, semnand un contact nou. Perioada de testare a contractului actualizat va fi aceeasi, fara extensie. Din moment ce ati preplatit perioada de testare, puteti anula sau face downgrade dupa incheierea acesteia.
Trebuie sa platesc pentru amandoua? Nu. Atunci cand faceti schimbul, mentineti beneficiile Basic, dar platiti doar pentru noile adaugiri.
Nu, conform contractului, este necesar sa ne informati cu o perioada de o luna avans inainte de expirarea perioadei minime, in caz ca doriti sa sistam furnizarea serviciului sau sa continuam cu ea. In acel timp, veti primi o ofera de reinnoire.
Pentru a putea frunctional, AlumilCal are nevoie de urmatoarele caracteristici:
32 Bit OS 4GB RAM
64 Bit OS 6GB RAM
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Spatiu pe hard disk 20GB
DVD Drive
Printer laser A3/A4
Monitor / grafica la o rezolutie de cel putin 1280x1024 pixeli
Acces la internet

Urmatoarele sisteme pot fi rulate:
   Windows 2008 Server
   Windows 2008 Server (R2 64 Bit)
   Windows Server 2012
   Windows Server 2012 R2
   Windows Server 2016"
Sigur ca da! Incepeti o perioada de proba de 30 de zile cu un plan Basic. Perioada de proba va da acces catre toate beneficiile AlumilCal.
Informatia ramane in PC-ul dumneavoastra, dar nu le puteti accesa.
Toate bazele de date AlumilCal si actualizarile acestora sunt gratuite pentru clienti si pot fi descarcate si instalate printr-un cont personal.
In pretul de inregistrare, oferim si instruire la sediul nostru din Salonic, dar sunt disponibile si traininguri online si webinarii
Nu, setarea este grauita. Daca va anulati abonamentul, este nevoie sa returnati pass-ul catre Alumil SA, altfel se inregistreaza o datorie de 500 eur, conform contractului.
Nu, preturile nu includ TVA.
Pretul poate fi achitat la fiecare inceput de perioada de inscriere.
Acceptam plati prin VISA, MasterCard sau American Express. In cazul in care nu dispuneti de un card de credit (plati offline), acceptam cec-uri, PayPal (un cont de PayPal este necesar) si transferuri. Pentru a seta platile offline sau daca aveti nevoie de alte clarificari, va rugam sa contactati echipa de vanzari.

Nu au fost gasite elemente conforme cautarii dumneavoastra