Alumil Romania
Choose your local website
header alumical

ALUMILCAL este mai mult decât un software!

Fie că doriți să creșteți productivitatea și profitabilitatea unității dumneavoastră de producție, să accelerați vânzările companiei dumneavoastră sau să câștigați un avantaj competițional, AlumilCal este soluția ce vă va ajuta să creșteți!

AlumilCal® este un instrument complet de procesare și producție pentru industria producătoare de tâmplărie. Software-ul a fost special gândit pentru pentru bazele de date Alumil și oferă executanților posibilitatea evaluării costurilor producției ferestrelor și ușilor pe care urmează să le producă.

AlumilCal oferă performanța și încrederea pe care orice companie se poate baza, pentru a-și crește productivitatea și a obține un avantaj competitiv.

AlumilCal este îmbunătățit cu noi caracteristici, procese actualizate și noi tehnologii, pentru a putea livra soluția ideală pentru fiecare executanți de tâmplărie. Construit pe tehnologia de ultimă oră și susținut de anii de experiență din urma, AlumilCal este cel mai avansat software din industria producătoare de tâmplărie pentru uși și ferestre, la momentul actual.

AlumilCal este livrat împreună cu o bază de date completă cu toate seriile favorite ale dumneavoastră și este disponibil cu un discount special pentru executanții colaboratori Alumil. 

Cum funcționează

Design-ul, funcționalitatea și meniul de navigare al AlumilCal a fost gândit pentru a satisface nevoile executanților de ferestre, uși și pereți cortină. AlumilCal facilitează calculul estimărilor repetabile și ușor de înțeles, fiind ideal pentru comenzi, inclusiv pentru planuri de producție și generează alte propuneri, oferind suport de la momentul cotației până la facturare. AlumilCal este un software rapid ce oferă servicii aproape de perfecțiune. Bineînteles, sunt disponibile interfețe pentru cele mai des utilizate formate de date, de la producție și până la procesare. Totuși, asta nu este tot. AlumilCal este o aplicație inteligentă. Toate datele sunt verificate automat pentru a putea evita eventualele erori. Toate funcțiile de calcul au ca scop economisirea timpului, materialului și a resurselor financiare.

Caracteristici disponibile

Caracteristicile potrivite pentru dumneavoastră. Depășiți provocările cu soluții comprehensive

Funcțiile esențiale ale AlumilCal®sunt:
- Analiza și estimare de cost
- Analiza detaliată a materialelor
- Rapoarte privind coeficientul de izolare și documentație CE
- Varietate mare de rapoarte de pregătire a proceselor
- Rapoarte de cotații
- Liste de asamblare
- Cote de tăiere (generale și optimizate pentru minimizarea resturilor)
- Optimizare bazată pe profilele standard Alumil și, de asemenea, pentru profilele cu lungimi speciale
- Conectare cu mașini de tăiere (Emmegi, Elumatec, ABCD Logika, Altech, Beckhoff, BJM, Deman, Elsele, Exenso, FBUSONL, Ferro, Fimtec, FOM, Hencht, Italmac, Kaban, Kaltenbach, La2360, LGF Gamma, Mecal, Murat, Oemme, Ozgenc, Oztum, Pertici, Rapid, Razor, Risus, Rotox, S1000, Schueco, Tekna, Tigerstop, TPS, Wegoma, WH, Winkhaus, Yilmaz, Zadat, Ozcelik)
- Conexiunea cu mașini CNC (Abakus, Alufab, BDM, BJM, CamQuix, DSTV, Deman, Dubus, EluCad, Elumatec, Emmegi, Fischer, Italcam, Italmac, Mecal, Mubea, NC-X, Rotox, SchueCam, Schueco)
- Printarea etichetelor și codurilor de bare
- Rapoarte privind secțiunile transversale pentru documentare și producție
- Optimizare 2D pentru paneluri și geamuri
- Modul CAD (2D) implementat
- Procesor Word implementat
- Interfață conectată cu fișierele Excel
- Inferfață conectată cu Autodesk Autocad™
- Exportarea fișierelor în format dwg, dxf
- Baze de resurse ale sistemului și utilizatorilor
- Analiza structurală (varietate mare de statistici disponibile)
- Actualizări online ale prețurilor și soluțiilor ALUMIL.
- Posibilitatea de a lucra dintr-o rețea locală sau de pe mai multe stații de lucru.