Alumil Romania
Choose your local website
Education Training Header

Instruire

Aprofundati-va cunostintele
Education-Center-2

ALUMIL Academy

In calitate de companie, consideram cunoasterea ca fiind esentiala pentru cooperarea cu noi, in sensul construirii unui parteneriat puternic. De aceea, Grupul ALUMIL a creat un institut specific numit “ALUMIL ACADEMY” pentru a oferi partenerilor nostri cunostinte si pregatire in domeniile tehnic si comercial. Scopul nostru este de a colabora indeaproape cu partenerii nostri pentru a le spori cunostintele despre produsele si afacerile noastre. Cunoasterea este putere, iar transmiterea ei catre partenerii nostri este esentiala pentru cresterea lor si poate pregati calea catre succes.

Scopul ALUMIL ACADEMY este de a educa partenerii in legatura cu produsele ALUMIL si de a certifica pe cei care sunt in conformitate cu specificatiile si procedurile Institutului.

Obiectivele stabilite pentru un program educational sunt impartite in trei niveluri de baza, axate pe principiile psihologiei comportamentale formulate de catre B. Bloom si colegii sai: cunostinte, competente si atitudini.

  • Obiectivele din cadrul primului nivel (cunostintele) sunt legate de toate datele pe care partenerul le primeste in ceea ce priveste informatiile despre companie si produsele sale.
  • Obiectivele din cadrul celui de-al doilea nivel (competentele) sunt oportunitatile pe care stagiarul le va dezvolta dupa incheierea programului, astfel incat acesta sa poata utiliza know-how-ul, abilitatile, calificarile sau cunostintele.
  • Obiectivele din cadrul celui de-al treilea nivel (atitudinile) reprezinta valori si, in general, previziunile pe care partenerii le vor dezvolta sau dobandi, ceea ce le va afecta preferintele si comportamentul fata de anumite persoane, lucruri sau situatii.

Sistemul de evaluare al Academiei ALUMIL ia in considerare toate cele trei nivele si ii certifica pe partenerii nostri pentru toate acestea.

Educatia asupra produselor ALUMIL

Gama vasta de sisteme arhitecturale din aluminiu, precum si multe aspecte tehnice pe care le puteti intampina in timpul dezvoltarii proiectelor, necesita informatii exacte pentru partenerii nostri. Acesta este motivul pentru care ALUMIL continua sa creeze materiale educationale pentru educarea partenerilor.

Mai exact, ALUMIL ofera prezentari si clipuri video despre produsele sale si organizeaza traininguri specifice pentru produsele noi

Education-Center-1